Kolejna praca na bardzo wysokim poziomie, aż miło popatrzeć i nadal nie mogę uwierzyć, że Polacy też potrafią - kilka ostatnich prac (z devianarta) wygląda jak z jakiegoś Zachodniego studia komiksu. Niepokoi mnie tylko na chwilę obecną to, że trochę mało wyróżnia się kreską, przez co może - odpukać - zatonąć w morzu innych równie dobrych prac.Dłoń chyba wyszła zbyt masywna w porównaniu z przedramieniem.Czekam na więcej PS. Zmieńcie proszę nazwę, bo czoło mnie już boli od uderzania głową w biurko od tej nazwy i jak będę mieć guzy, to Was pozwę od odszkodowanie
Działamy tylko od roku, sądzę ,że prace pokroju naszego Malthaela wyróżniają się i kreską i kompozycją, nie wszędzie da się wrzucić ,,swoje Ja" szczególnie, że skupiamy się na grach, oczywiście, już niektóre rzeczy są rozpoznawalne, takie ,,nasze" może być tylko lepiej ![:D]()
Co do nazwy zostanie taka jest, nam pasuje, jest łatwa do zapamiętania, potwierdza to co robi Kinga. W internetach są małe potwory, człowieki warga, abstraChuje, i inne nawet debilniejsze nazwy. Kinga i Marek art nie przetrwało by w życiu ![:D]()
Fajna praca estetycznie wykonana. 10/10
Dziękuje
ładne, rysujesz coś jeszcze czy tylko cycki?
Tylko cycki!!!