Kolejna praca na bardzo wysokim poziomie, aż miło popatrzeć i nadal nie mogę uwierzyć, że Polacy też potrafią - kilka ostatnich prac (z devianarta) wygląda jak z jakiegoś Zachodniego studia komiksu. Niepokoi mnie tylko na chwilę obecną to, że trochę mało wyróżnia się kreską, przez co może - odpukać - zatonąć w morzu innych równie dobrych prac.Dłoń chyba wyszła zbyt masywna w porównaniu z przedramieniem.Czekam na więcej PS. Zmieńcie proszę nazwę, bo czoło mnie już boli od uderzania głową w biurko od tej nazwy i jak będę mieć guzy, to Was pozwę od odszkodowanie
Działamy tylko od roku, sądzę ,że prace pokroju naszego Malthaela wyróżniają się i kreską i kompozycją, nie wszędzie da się wrzucić ,,swoje Ja" szczególnie, że skupiamy się na grach, oczywiście, już niektóre rzeczy są rozpoznawalne, takie ,,nasze" może być tylko lepiej
Co do nazwy zostanie taka jest, nam pasuje, jest łatwa do zapamiętania, potwierdza to co robi Kinga. W internetach są małe potwory, człowieki warga, abstraChuje, i inne nawet debilniejsze nazwy. Kinga i Marek art nie przetrwało by w życiu
Fajna praca estetycznie wykonana. 10/10
Dziękuje
ładne, rysujesz coś jeszcze czy tylko cycki?
Tylko cycki!!!