Znamy już część broni, którą pociachamy tysiące przeciwników w Blood Rites. Na sam początek, twórcy przedstawili cztery oręża, w którym jeden zwrócił moją szczęgolną uwagę. Chodzi o krzyż/krucyfiks, który wygląda... identycznie jak ten z Forsaken World.Pozostałe bronie to: łuk, polearm (rodzaj pałki/spira) oraz h ...
Blood Rites: Pokaz broni. Tym pociachamy mobki!
Eh...ten łuk to chyba do pieczenia parówek na ognisku. Patrzcie jakie ma fajne bolce, można upiec obiad dla całego party.
Szczerze mówiąc, to po pierwszych screanach i koncept-artach straciłem resztki pojęcia na co im licencja Trinity Blood ok, pierwszy screan, jednostki, jakoś tam lekko nastrój trącił, ale teraz...?
Straszne te bronie... zwłaszcza te dwie po prawej. To "coś ze skrzydłami" mnie rozbraja ; D. Ale nie powiem fantazja twórców sięga dalekich granic.
Znamy już część broni, którą pociachamy tysiące przeciwników w Blood Rites. Na sam początek, twórcy przedstawili cztery oręża, w którym jeden zwrócił moją szczęgolną uwagę. Chodzi o krzyż/krucyfiks, który wygląda... identycznie jak ten z Forsaken World.Pozostałe bronie to: łuk, polearm (rodzaj pałki/spira) oraz h ...