Bloodline Champions

Elo szukam ekipy do gry w BLC w grach rankingowych/ladder mogą być nawet pierwsze levele chodzi o zgranie zespołu : )

Ja sie pisze ale jak cos to nie mam Mikrofonu !

Spoko... potrenimy, pogramy zobaczymy laddery jak bd szły ale w późniejszym czasie będziesz musiał wydać te 15 zł na mikro :D

Brono ja mam nick : Matis208 ;) jak coś to możemy tera po pocinać ;D

Matis bo w BLC jest taka lipa że jak jesteś Offline to nie można dodać do znajomych i nie mogę cie złapać więc napisz mi na gg 4300066

btw. szukam dalej ludzi zakładam klan.

Ja się piszę ;) Napisz do mnie na GG: 1610430 (Mam mikro ;) )

No... już pare osób jest : )

Założyłem klan "By The Way" ktoś nowy chce wstąpić niech piszę do mnie na gg albo do kogoś z tagiem [bTw] w grze : )

Czym ta gra rozni sie od League of Legends? Kiedys o niej slyszalem ale nic dobrego podobno bardzo sie nudzi po jakims czasie to prawda? Dajcie jakies plusy to pewie sie przylacze

Tutaj nie ma miniów, walczą tylko gracze; nie ma many, przez co rozgrywka jest dynamiczna (są cooldowny); po zdobyciu iluś punktów ( dostajemy je za uderzenia) mamy możliwość użycia super skilla; każda postać ma 7 skilli; mecze są o wiele krótsze, bo trwają (łącznie) nie więcej niż 3 minuty, przy 3 rundach. Postaci jest o wiele mniej, bo około 25, trudniej też (według mnie) zbiera się kasę na nowych bohaterów.

ja sie pisze ;] lvl 77 hehe nick Devanzo :) mam mikro jak cos

przyjęty ;)...

Czekamy na kolejnych jest nas co raz więcej : ]

UP.

Witam.

Zapraszam nowych graczy do rejestrowania poprzez link :http://www.bloodlinechampions.com/register.php?refid=1499418587

Rejestrując się poprzez powyższy link otrzymacie bonusowe 5k blood coins :)

Co za głupi fake... ref link -.-'

Caly czas gracie?

Elo szukam ekipy do gry w BLC w grach rankingowych/ladder mogą być nawet pierwsze levele chodzi o zgranie zespołu : )