Bloodline Champions

Kilka pytan dotyczacych tej gry :

1. Jak z populacja?
2. Waszym zdaniem warto zaczynac w to grac czy szybko padnie na tle innych gier?

3. Jaki waszym zdaniem jest najlepszy team 3v3 pod rankedy?
4. Gracz płacacy ma wieksza przewage nad tym grajacym za darmo?
5. Potraficie polecic podobna gre jak ta ? ( tez z widokiem izometrycznym , zdnego lola, doty , smite ) I tylko te co sa w OB albo ogolna dostepne w formacie F2P

Ref

Dużo nie gram ale :
1. Nie czekasz zbyt dlugo na mecz 3v3

2. Paść to nie padnie szybko ale ciężko ma ze zdobycie nowych graczy.

3....

4.....

5.panzar... Ale blodline Lepszy ;)

KIedys sie gralo, przed patchem ktory zniszczyl gre kompletnie. Teraz to wysokie pingi, z grami to akurat nie problem, bo latwo znalesc jakis team. grac mozna zaczac ale ze znajomym, samo raczej szybko odpaniesz.

Wysokie pingi? mam radiówkę i nie spokałem u siebie pingu wyższego niż 60. Widocznie grasz na serverach USA, coś źle ustawiłeś region.

Co do pytań zapraszam do obejrzenia mojego autorstwa filmu który wiele rzeczy tłumaczy:

http://www.youtube.com/watch?v=E7o4-vReutY

Pozdrawiam!

Tak dodam od siebie inna MOBA której raczej nie kojarzysz to Dawngate stworzona przez studio Waystone Games.Jezli cię ona zainteresuje to pisz do mnie na PW

Jako nowy gracz na początku będziesz miał problemy bo będziesz walczył z max lvl'ami ;/

Kilka pytan dotyczacych tej gry :

1. Jak z populacja?
2. Waszym zdaniem warto zaczynac w to grac czy szybko padnie na tle innych gier?

3. Jaki waszym zdaniem jest najlepszy team 3v3 pod rankedy?
4. Gracz płacacy ma wieksza przewage nad tym grajacym za darmo?
5. Potraficie polecic podobna gre jak ta ? ( tez z widokiem izometrycznym , zdnego lola, doty , smite ) I tylko te co sa w OB albo ogolna dostepne w formacie F2P