Witam
Od pewnego czasu wyskakują mi bs'y i nie wiem o co z tym chodzi nie instalowałem ani nie ingerowałem w żadne sterowniki ani nic podobnego. Czy ktoś z Was potrafiłby mi nakreślić jaka jest przyczyna po następujących danych z bsview :
Witam
Od pewnego czasu wyskakują mi bs'y i nie wiem o co z tym chodzi nie instalowałem ani nie ingerowałem w żadne sterowniki ani nic podobnego. Czy ktoś z Was potrafiłby mi nakreślić jaka jest przyczyna po następujących danych z bsview :
Jeden z elementów musiał zostać uszkodzony . Jakiś wirek czy coś go nadgryzł zapewne.
Linijka "Caused By Driver : win32k.sys" sugeruje, że coś jest nie tak z tymże plikiem systemowym. Myślę, że naprawienie plików systemowych używając płyty od Win'a, bądź przywrócenie kopii zapasowej z okresu kiedy bsod'y nie wyskakiwały powinno rozwiązać Twój problem.
Witam