Tworząc Heresy, planuje utworzyć zgraną społecznie grupę. Prawdziwe community, które mam nadzieję, że nie zostanie wciągniętę w MMO-wy wyścig szczurów. Ważne jest, żeby bawić się grą, organizować wypady i wykorzystywać wszystko, co gra ma nam do zaoferowania, ale zakładam go z myślą, że priorytetem zawsze będą dobre relacje między ludźmi w Clanie.
Jeżeli to co właśnie przeczytałeś/aś trafia w twój gust, to poniżej podaję suche informacje:
Typ clanu: PvX
Server: Starfall Crater
Frakcja: Crimson Legion (może ulec zmianie w zależności od zainteresowania)
Język: Angielski (jednak chciałbym, żeby trzon clanu w postaci wstępnej rady i prowadzących był Polski)
Wymagania: Umiejętność współpracy w grupie i dystans do siebie
Aktualnie brak kanału TS3, ale pracuję nad tym, żebyśmy posiadali serwer dedykowany.
Jako, że założyłem Clan dzisiaj znajduje się w nim jeszcze sam, więc wszystkie osoby zainteresowane zapraszam do pisania w tym temacie, na moje PW oraz bezpośrednio w grze pod nickiem: Hizumi
Jeżeli plan wypali to przy stanie ok. 10-15 członków planuje wyłonić 2-3 osoby pełniące funkcje rady, prowadzącej gildię na czas nieobecności lidera.
PS: Prosiłbym o darowanie sobie postów informujących mnie o tym, że nie ma sensu zakładać nowego clanu lub że są już Polskie gildie na Starfall Crater. Po prostu odpuśćcie
PS2: wszelkie pytania nie związane z rekrutacją również mile widziane.Pierwotnie clan miał nazywać się Black Moral, ale z powodu złośliwości clienta gry Blade and Soul, po rozwiązaniu i próbie założenia po przeciwnej frakcji gra nadal widzi zarezerwowaną nazwę.