Mam na imię Damian, i mam czternaście lat (urodziny obchodzę 13 maja), chodzę do Gimnazjum nr 9 im. Marii Skłodowskiej-Curie w Dąbrowie Górniczej. Mój pseudonim w rzeczywistości to Bober, używam go w grach komputerowych, w tym w SA:MP, zdarza mi się jednak przekształcać go na Boberowaty, Bobcio, B0B3R (w ostateczności). Głównie wolny czas (a mam go bardzo dużo) spędzam wpatrując się w monitor od komputera. Wciąż mi jakaś część tego czasu zostaje, nie mam co konkretnie robić. Szczerze mówiąc jakbym miał przeliczyć to największą ilość godzin spędzam na forum a nie gdzieś indziej, nawet jeśli nie ma tam nic ciekawego. Zajmowałem się wieloma rzeczami, bywałem redaktorem na forach Call of Duty, moderatorem forum o serii Fallout a także jednym młodzieżowym, i kilka mniejszych for które nie będą wam raczej znane. Interesuję się kilkoma sportami, jest to piłka nożna, siatkówka, koszykówka no i wrestling.
(ws. SAMP)Na LSRP zacząłem grać w czasach 18'st Idlewood Family, latynoskiego gangu Łysego na Las Colinas, i jeszcze jednego gangu ulicznego położonego na Willowfield obok Playa del Seville, do którego należałem i byłem na pozycji tzw. vice. Nie było o mnie na pewno słychać, tak przypuszczam, w końcu byłem wtedy młodszy i bardziej wstydliwy niż teraz, dlatego dla najzwyklejszego bezpieczeństwa nie chciałem wychylać się i stać aktywnym graczem w grze i forum. Jakieś kilka miesięcy potem, o ile dobrze pamiętam, znów wróciłem i miałem wiele kont na forum, do których już nie znam ani loginu, ani hasła, wtedy właśnie grałem z przerwami, ale nie długimi. Miałem też dłuższy moment taki jak ten teraz, ale przepadł. Ponownie konto założyłem w czwartek 11 marca 2010 roku. Do tej pory gram, i jak na zwykłego gracza jestem trochę znany, mam wielu przyjaciół i znają mnie niektórzy z tej 'drobnej' i lepszej elity. Mam zamiar grać przyszły rok i jak będę silny to następne kilka lat, ale w sumie nie widzę przeciwwskazań żebym zaprzestał rozgrywki.
Jak już wcześniej wspomniałem, byłem kilka razy moderatorem a doświadczenie mam niemałe. Zazwyczaj byłem chwalony na tych mniejszych forach ale kiedy jest już dużo doświadczonych ludzi tak jak ja, trzeba było się naprawdę postarać żeby być wyróżnionym. Nie uważam pozostałych za konkurencję ale lubię rywalizację, choćby o to kto lepiej sobie radzi z działem i strzeże go przed nieodpowiednimi postami, i tematami. Ale pomijając temat tej rywalizacji, przejdę do tego że już w wieku jedenastu lat zostałem moderatorem jakiegoś nieznanego forum o grach planszowych, wtedy uczyłem się akurat spełniać podstawy ortografii, interpunkcji i zachować jakąś estetykę. Z dnia na dzień powodziło mi się i nie odpuściłem, coraz więcej próbowałem dostawać szansę zostania moderatorem i zwykle korzystałem z niej, tak mi się to spodobało że mam do dziś chęci i bawię się w to dalej. Po mimo mojego wieku lubię też zajrzeć czasem do internetowego słownika i uczyć się słów które mogą wyrazić coś, czego wcześniej nie mogłem tak dobrze, zdarza mi się z tego skarbu skorzystać.
elo. Byłem tu już czerwca, długa nieobecność ale kiedy znów naszła mnie ubolewająca nuda to wróciłem sobie.