Bohater

Wiem ze temat o tych bohaterach już był ale jakiś czas temu i chciałbym wiedzieć czy na chwile obecna zmieniło się coś u nich i którego byście polecili. Jeżeli administracja forum uzna ze temat jest zbędny proszę zamknąć lub zrobić to co uzna za stosowne.

PS: Byłbym wdzięczny za podanie bruiserow którzy waszym zdaniem będą lepszym wyborem i nie przepłacę cena jest obojętna.

Nie, od tego czasu nic się nie zmieniło, chociaż w tym dniu (12 kwietnia) minimalnie przynerfili xina, ale to niezauważalnie o 2 sekundy. Wg. mnie Renek lepszy :P

Dzięki za odpowiedz bo możliwe że dzisiaj bądź jutro właśnie będę kupować.

Ja polecam renektona (sam go kupiłem zamiast xina) ponieważ nie dość, że jest świetną postacią i potrafi na prawdę wyrządzić duże szkody oraz wiele przetrwać, to jeszcze granie nim daje niesamowicie dużo fun'u :D Niestety nie wiem jaki jest xin, bo po prostu nim nie grałem.

xin dostal buffa nie nerfa : d Co do postaci zalezy czy wolisz maga, dps czy tanka i wtedy bedzie latwiej nam ci pomoc

Ja bym polecił Udyra lub Karthusa.Tylko ze nimi trzeba ogarniać i sporo pograć żeby nauczyć się grać.Poza tym może powiedz kim chcesz grac? Tank,assasin,mage?

napisal bruiser to aka wedlug mnie dps/tank no chyba ze morde

polecam ci xina tera jest taki op ze zal takiego buffa dostal ze bolii ren bardzo dobry, jesli chodzi o lepszy fun to ren,

Wiem ze temat o tych bohaterach już był ale jakiś czas temu i chciałbym wiedzieć czy na chwile obecna zmieniło się coś u nich i którego byście polecili. Jeżeli administracja forum uzna ze temat jest zbędny proszę zamknąć lub zrobić to co uzna za stosowne.

PS: Byłbym wdzięczny za podanie bruiserow którzy waszym zdaniem będą lepszym wyborem i nie przepłacę cena jest obojętna.