BOI czy WOI?

Witam co lepsze Battle of Immortals czy War of The Immortals? Chce usłyszeć opinię ludzi którzy grali w obydwa te tytuły :)

Oba to tak samo nudne auto trackowe crapy .

@up

Sam jesteś nudny :D

A co do tych obu tytułów to powiem tak:

Prawdziwa gra zaczyna się dopiero po wbiciu minimum 90 lvl-a , Jest tez IS (całkiem drogi) ale bez tego da się obejść.

Co prawda jak wyłożysz trochę kasy będziesz lepszy ale ja miałem frajdę z gry bez IS-a.

A jeżeli chodzi o różnice miedzy tymi grami to WOI jest sequelem BOI wiec dużych zmian w mechanice nie zauważyłem (oprócz możliwości skoku :D)

A gdzie gra więcej ludzi? Bo chce jakiegoś grindownika a L2 mi nie podchodzi :)

Ja już dawno nie grałem ale 'za moich czasów' w WOI było dość sporo ludu - było co robić i z kim to robić, a jak poszukasz to znajdziesz i polską gildie

Grałem w oba tytuły. Dosyć ciekawe, ale teraz w grze już jest średnio z populacją. Ja polecałbym Ci poczekać tydzień lub dwa, ponieważ wtedy rusza Royal Quest ENG. Ma wiele wspólnego z grami które wymieniłeś, a sądzę że jest dużo ciekawszą pozycją :)

Ostatnio byłem w WoI to w Atlantis(chyba tak to było) ludzie są i to całkiem sporo. Na instancje zawsze ktoś zaprosi, można spokojnie grać :)

Witam co lepsze Battle of Immortals czy War of The Immortals? Chce usłyszeć opinię ludzi którzy grali w obydwa te tytuły :)