BoI Exp po 80

Witam,mam 82lvl Magusa w BoI,i problem.

Exp jest strasznie słaby,robię wszystkie eventy (DI,FD,ToB,Astral,skocze nawet czasem na Hexa),ale to i tak malutko daje.

Teraz jeszcze jakoś się trzymam,bo zostało mi 12 serduszek z eventu,ale później to nie wyrobie :/.

Wszystko robię z SB i 2X Expem,stuff mam całkiem niezły,jest może jakaś mapa do expu czy coś?

Na 82lv jeszcze szybko idzie poczekaj aż dobijesz więcej jak 90 ;) z 90-91 wbijałem prawie 4dni na wszystkich eventach , di fd, hex, astral, Quiz itp. itd. ;)A do 100 to jeszcze dłużej idzie, no ale im większy lv tym dużo łatwiej się to wbija, bo moby niby te same z wyższym lv ale 3x szybciej to idzie ;) Expić można również na mapkach high lv, ale polecam zostać przy eventach normalnych :)

Oww, to hardcore :P

Dobra, jakoś może wytrzymam, gildie tylko trzeba i można eventy cały dzień :D.

Dla cb trudno po 80 xD??

Nie aż tak,ale chcę się upewnić czy są jeszcze jakieś sposoby na szybki exp :P

zielaKxXX

Dla cb jest sens w pisaniu takich postów xD?? - żałosne... Powinienneś wyrwać bana, ostrzeżenie już dostałeś.

Koyiro nie napisał, że exp jest trudny, tylko wolny, a to zasadnicza różnica, Gildia w sumie nie jest koniecznością, widywało się ludzi po 102+ bez gildii ;p Każda gra wchodzi w końcu na schodki lvlowe, nawet jeżeli ten 80 wbiło się szybko, to oczywistym było, że w końcu nadejdą momenty udręki itp. jeżeli całą grę expiłoby się light'owo, to praktycznie nikt by w to nie grał (albo każdy by grał takimi 100+ lvlami). Musisz się pogodzić - zahartować i nie rezygnować, wtedy na prawdę zacznie Ci lecieć z górki, na początku do Dofus'a miałem mieszane uczucia: Gra fajna, ale jednak monotonna :/, jednak jeden dzień się zahartowałem, posiedziałem dłużej, troszkę osiągnąłem i teraz to zupełnie inna gra xD. Także cierpliwości i powodzenia ^o^ !

Jak narazie dobrze idzie,bo mam dobrą motywację (full sg na 90 mniaaam).

OFF:Na jakim serwie grasz w Dofusa?

tsukineko88, pytałem czy mu trudno, a ty napisałaś o jakich bzdurach, graj, graj i coś osiągniesz, a dla niego to źle jak mu już po 80 trudno.

mod_ico.png
Ogarnij tą interpunkcję, bo jednego warna dziś już dostałeś! A poza tym, przestań już offtopować w tym temacie, bo i za to poleci warn. - Kubox

zielaKxXX dużo jeszcze offtopów palniesz?

Jak nie widać temat już się skończył...

po 80 jest grind,grind i jeszcze raz grind :D

warn_ico.png
Archeologia! - Dzz'

Witam,mam 82lvl Magusa w BoI,i problem.

Exp jest strasznie słaby,robię wszystkie eventy (DI,FD,ToB,Astral,skocze nawet czasem na Hexa),ale to i tak malutko daje.

Teraz jeszcze jakoś się trzymam,bo zostało mi 12 serduszek z eventu,ale później to nie wyrobie :/.

Wszystko robię z SB i 2X Expem,stuff mam całkiem niezły,jest może jakaś mapa do expu czy coś?