Witam, właśnie pobrałem BOI, i postanowiłem gra na servie Gemini. Czy może ktoś z forumowiczów pyka na tym serverze?
BOI Gemini
Ja gram ale wbiłem już +60 lvle na wszystkich postaciach począwszy od heretica kończąc na magusie
Nicki
Adrenaline
Adrenalineq
Adrenalineqo
Vaticus
:DDDD dryndnij czasem
:DDDD dryndnij czasem
Masz to jak w banku Ja od dzisiaj gram i 26 dobiłem Hereticem, i przy gierce na dłużej zostaje.
Ja gram na serwerze Gemini jak chcesz popykać pisz na gadu 22549515 albo w grze nick JaszczurPL
ja też gram na gamini nick xRHXx
BoI jest dość fajne ale po dłuższej chwili sie nudzi łazić od NPC do NPC żeby q robić. Fajne są instancje.Pozdrawiam
jak coś nick w grze Ashin
nick: Zdunek dodawac, moze zrobimy jakas guild ?
No ja gram
Slipknoter nick, a lvl 53 ;]
Sory, że zadam tu pytanie, ale nie chce zakłdać nwoego tematu dla spamu. Jaką postacią gra wam się najlepiej w PvP? Championem? Czy może jakimś magiem? Bo sam zaczynałem grać Championem.
Witam
Jeżeli szukacie gildi (Server Gemini) to piszcie do mnie ( Siewca_Chaosu ) albo do Mesmerize lvl nie ma znaczenia ważne ze Polak
Pozdrawiam
Niezaprzeczalnie najslabszy na pvp je Brzk a najlepszy Hrtc, chcoiaż Pvp i tak glównie wygrywają pety. Resztaukładu to coś jak kamień papier nożyce
Niezaprzeczalnie najslabszy na pvp je Brzk a najlepszy Hrtc, chcoiaż Pvp i tak glównie wygrywają pety. Resztaukładu to coś jak kamień papier nożyce
d*pa tam nie heretyk. Uwazam, ze sly z dobrym graczem i umiejetnie dobranymi stunami kladzie hela. I nie pomoze tu ani pet ( bo tego zazwyczaj sie kladzie na poczatku ) ani jego hele. Poza tym nigdzie w BoI sie nie chodzi samotnie. Heretyk jest od leczenia party i samego siebie.I z reguly ma przesrane, bo idzie na pierwszy ogien do bicia. A nie badziewne dueliki solo, BoI to nie solo pvp
Kumpel gra Slayerem coś tam ponad lvl 50 to i ja zaczęłem Berserkerem nick Rapiddeath
Ja mam tam Slayera 60lvl i moge wrocic do gierki ^^ Tylko zalezy czy ktos bedzie gral.
A jak to jest z tymi kodami co się je wpisuje przy tworzeniu postaci... bo wkleiłem kod od kogoś z tego forum,ten sam server i jakoś nic nie dostałem. Z tego co wiem 1sza nagroda powinna być na 20lvlu później 30,50 jakoś tak...?
Ogólnie to pograłbym z kimś a jeszcze chętniej pogadał z osobą,która już jest ogarnięta w grze póki mam niski lvl to zawsze można zacząć od początku bo narazie to się trochę gubie w tym wszystkim.
Jestem na Gemini
Gra jest spoko mam 56lvl nick:AdamsPLPLX
Ja tam mam jak na razie 93lv, bo miałem ponad miesiąc przerwy co by zaowocowało 100+ lv
Ja akurat dzisiaj do BoI powracam ! do mojego HRT
magus 25 lvl nick :Ashin mile widziane podexpienie
Witam, właśnie pobrałem BOI, i postanowiłem gra na servie Gemini. Czy może ktoś z forumowiczów pyka na tym serverze?