Mam pytanie, oferta nadal jest aktualna??Bo mam 35lvl na Gemini i szukam mistrza, a nie chce zakładać nowego tematu.
BOI szukam ucznia
Ja właśnie gre pobieram i również szukam mistrza już trochę grę ogarniam bo grałem kiedys do 60 lvl
Szczerze mówiąc mam w tej grze 37 czy 38 lvl, a wogóle nie moge skumać tej gry chociaż chciałbym. Nieogarniam ogromu tych NPC'ów i niewiem co z czym, dlatego rozgrywka mnie trochę zniechęca, a uwierz że chciałbym w to popykać. Pisałem nawet na czacie głównym zwracając się do Polaków o pomoc ale wszyscy olewka. Pewnie dlatego że nikt nie chciałby tracić na mnie czasu i byłbym dla tej osoby ciężarem. Czasu mam na te 2 godziny dziennie, a nawet troszkę więcej. Gram na Gemini
Poszedłbym do gildii ( 60 magus, Soul itemki mam 4, dobrze podbite itp itd). ale jest jeden problem. .. Jestem za Ruchem Chorzów
Ja chętnie przyjmę uczniów. Gram na Gemini od niecałego miesiąca,mam herca 71 - Daniellos i berka 50 - Rapiddeath. Jestem w polskiej gildii QTANG (obecnie 15 miejsce na serwie) do której przyjmujemy rodaków od lvla 50.
Jeśli ktoś jest zainteresowany piszcie w temacie,PM lub poprostu na grze
mój kod 2170139G020409034004255S2fb1ff
broda to frajer
cóż za głęboka i wiele wnoszoąca do tematu wypowiedź. BTW jako że zakończyłem przygode z tym zacnym tytułem temat do zamknięcia
Witam, szukam ucznia na max 39lvl(serv gemini).
Wymagania:
-min 2h dziennie grania
-nieprzesadzanie z pytaniami
Profity:
-stały bonus do expa(+5%)
-bonusowy exp na lvl 30/40/50/60/75
-wejście do fajnej gildii na lvlu 50
-specjalne questy dla ucznia i mistrza
Propozycje skladać tu lub w grze do DominikJahas,mam obecnie 2 wolne sloty dla uczniów