BOI szukam ucznia

Witam, szukam ucznia na max 39lvl(serv gemini).

Wymagania:

-min 2h dziennie grania

-nieprzesadzanie z pytaniami

Profity:

-stały bonus do expa(+5%)

-bonusowy exp na lvl 30/40/50/60/75

-wejście do fajnej gildii na lvlu 50

-specjalne questy dla ucznia i mistrza

Propozycje skladać tu lub w grze do DominikJahas,mam obecnie 2 wolne sloty dla uczniów

Jednak odpadam, srry.

Przecież 39 zdobywa się w godzinę:) A 60 z 5-10.

39 w godzinę? Raczej nie.

Przecież 39 zdobywa się w godzinę A 60 z 5-10.

Raczej w dzień... Trochę guru przekoloryzowałeś.

W godzine to się 20-sty wbija.

LOl ale ja ucznia szukam a nie wywodów na temat ile czasu sie bije expa

chodz na aquarius :)

tam bedziesz moim uczniem :) Wbije Ci 60 w 4h. A odbijajac dalej o tematu... Tu nie szukaj. Doszedlem do wniosku, lepiej szkolic randomow. Przewinelo mi sie z 20 ludzi z forum. Jesli tak trybia kazda gre to szkoda slow. To forum spada. Ja rozumie, trzeba sie dostosowac do 13 latkow. Ale kiedys bijac sie z gosciem w starcrafta nie wierzylem, ze ma 12 lat. A teraz w trakcie gry mam objawienie :)))

Ale swoja droga zycze Ci sukcesow :)

Ja dzis zaczynam przygode z gra , wiec moge zostac czyjims uczniem :)

Ja rozumie, trzeba sie dostosowac do 13 latkow

Szczerze powiedziawszy to sam właśnie strzeliłeś byka jak trzynastolatek.

To nie byk, tylko literówka.

Ssijcie bąka, spamerzy.

ja moge byc tym uczniem :D mam 20 lvl Slayer na gemini moge nawet 3 godz dziennie wiec... jak moge byc twoim "uczniem" to pisz na PW :D

Grafio wbilem 80 dzisiaj i mam spoo gildie wiec na bank nie zmienie servera:)

Bo moja pisac posty zazwyczaj po butelka, bo przy mojej stac 5 osob 40 latkow tak jak moja i sie smiac z tego forum. A znakow kuzwa diaktrycznych nie uzywam, bo jakbys nie wiedzial dawno temu nie bylo ich. Uczyl sie czlowiek i mial tylko angielski.(z ksiazki, ruski byl w szkole, a nosem w ksiazce i okiem na monitorze byl angielski, szanuj czasy facet) Teraz Twoja ma windows. Sysstem dla debili i nieukow. Click and point. I kazdy sie kuzwa ma za dyslektyka. Adhd tez ma kazdy. Szkoda gadac. Sry Broda za nie na temat, ale nie moglem sie powstrzymac. 80 to 2 tyg :) Po 85 lekie schody dopiero :) ja 96 mam. k**ewskie problemy z bronia na 100. Caly set, a broni za cholere. Alee gra jest za***ista. Introwertykom i debilom koksajacym solo mowi NIE!!! Liczy sie party. A ciolki nieprzystosowane do zycia nie maja racji bytu. Howgh!!! powiedzialem :)

Właśnie robię berka ( w sumie to jeszcze upuje mi grę bo dawno nie wchodziłem :)), jak wbiję 30 to się odezwę ;]

Polowa ludzi z tego forum to debile. Powinni przyjsc do domu i zamiast kompa otworzyc ksiazke. Czytam to i kuzwa swiatly czlek dostal spazmow ( tak tak zlamasie, postanowile im to napisac po butlach) dawno temu i nieprawda :)

Az zagram tam, helem jak zwykle

Bo zbawia swiat i o pt nietrudno :)

Ps twarde slowa, ciekawe czy cenzura przepcha

Musi, bo się z Tobą w 100% zgadzam :)

Trochę fail, każdy gra na innym serwerze.

Jak tam rekrutacja :)))

Trochę fail, każdy gra na innym serwerze.

To się nazywa: Organizacja. : )

Obecnie mam 3/3 uczniów z czego 2 dobrze rokuje