BoI team

Siema

Właśnie zaczynam grę na Aqueariusie berserkerem.

Jest tam jakaś polska gildia, która przyjmie pod swoje skrzydła doświadczonego gracza?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam!

SiemaWłaśnie zaczynam grę na Aqueariusie berserkerem.Jest tam jakaś polska gildia, która przyjmie pod swoje skrzydła doświadczonego gracza? Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam!

Szczerze ci powiem tą grę zjadł Forsaken World. Większość graczy posprzedawała konto czyt. 100+ lvle (Me too) i poszli grać na fw ;) albo w coś innego. Po za tym widać po allegro pro postacie powystawiane ;)

To ze mną jest odwrotnie ;) Z FW przerzuciłem się na BoI ;]

S3ker ma racje. Kiedyś grałem i nie było problemu z party a teraz.. szkoda mówić jak się nie ma stałego teamu. Chętnie bym wrócił ale grałem na Gemini i w dwóch raczej nic nie zrobimy.

S3ker ma racje. Kiedyś grałem i nie było problemu z party a teraz.. szkoda mówić jak się nie ma stałego teamu. Chętnie bym wrócił ale grałem na Gemini i w dwóch raczej nic nie zrobimy.

Ja w tą gierkę pół roku grałem wbiłem 100lv dorobiłem się pro peta i konto poszło za 100zł na allegro, więc zysku nawet i nie zrobiłem bo 2k zen kupiłem za złocisze ;)

Więc radzę poszukać czegoś innego jak BoI ;)

Pozdro

S3ker

Siema

Właśnie zaczynam grę na Aqueariusie berserkerem.

Jest tam jakaś polska gildia, która przyjmie pod swoje skrzydła doświadczonego gracza?

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Pozdrawiam!