Siema
Właśnie zaczynam grę na Aqueariusie berserkerem.
Jest tam jakaś polska gildia, która przyjmie pod swoje skrzydła doświadczonego gracza?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam!
Siema
Jest tam jakaś polska gildia, która przyjmie pod swoje skrzydła doświadczonego gracza?
Pozdrawiam!
SiemaWłaśnie zaczynam grę na Aqueariusie berserkerem.Jest tam jakaś polska gildia, która przyjmie pod swoje skrzydła doświadczonego gracza? Z góry dziękuję za odpowiedzi.Pozdrawiam!
Szczerze ci powiem tą grę zjadł Forsaken World. Większość graczy posprzedawała konto czyt. 100+ lvle (Me too) i poszli grać na fw albo w coś innego. Po za tym widać po allegro pro postacie powystawiane
To ze mną jest odwrotnie Z FW przerzuciłem się na BoI ;]
S3ker ma racje. Kiedyś grałem i nie było problemu z party a teraz.. szkoda mówić jak się nie ma stałego teamu. Chętnie bym wrócił ale grałem na Gemini i w dwóch raczej nic nie zrobimy.
S3ker ma racje. Kiedyś grałem i nie było problemu z party a teraz.. szkoda mówić jak się nie ma stałego teamu. Chętnie bym wrócił ale grałem na Gemini i w dwóch raczej nic nie zrobimy.
Ja w tą gierkę pół roku grałem wbiłem 100lv dorobiłem się pro peta i konto poszło za 100zł na allegro, więc zysku nawet i nie zrobiłem bo 2k zen kupiłem za złocisze
Więc radzę poszukać czegoś innego jak BoI
Pozdro
S3ker
Siema
Pozdrawiam!