BOI Tworzenie postaci

Siema, sciągłem Battle of Immortals, zarejestrowałem się loguje się na serwer i próbuje stworzyć postać i tu jest problem z INTRODUCTION ID nie wiem co tam wpisać za każdym razem jak coś wpisywałem to był błąd "spróbuj ponownie" to wpisuje co innego nie używałem dużych liter oraz żadnych znaczków prosze o pomoc.

battleofimmortalsgemini.png

OMG bo jak pisze INTRODUCTION ID to tam zostawiasz puste tylko tamto puste masz zostawic

Gdy nic tam nie wpisze to pisze "Unable to use those world!" czyli "nie można użyć tych słów".

Dalej proszę o pomoc.

To napisz cześć...

w introduction ID wpisujesz numer jakiegoś polecającego,a nie nick.

Jak chcesz dostać itemy wpisz ten numer:4700119G050207042001075S3f6fb2

Gdy wpiszesz ten kod w introduction ID dostaniesz itemy na start

Nadal to samo.;|

Nadal to samo.;|

Jak Ci pisze "Unable to use those world!", to zmień nick. Nie możesz użyć tego słowa w nicku. Też tak miałem w SUNie. Zmień całkowicie nick, żeby nie było Harry, czy jak tam masz wpisane.

"Unable to use those world!" World z tego co się orientuje to jest świat. Zostaw poprostu ID puste i wtedy spróbuj. I zmień nick, być może nie możesz użyć cyfr w nicku, nie wiem bo nie grałem w BoI :P

W BOI nie można używać Cyfr w nicku więc o tym możesz zapomnieć, a tak po za resztą to obsługuje nawet _ jako znak specjalny ;)

Jesli grasz na aquariusie wpisz w inducta 0650133G000805002006304Sdfb1fe

Teraz Ci powinno pojsc :)]

Owszem zapraszamy na aquariusa i miłej gry.

Ok gram na aquarius, nick Oksam - Slayer :) dodawać do buddy.

Siema, sciągłem Battle of Immortals, zarejestrowałem się loguje się na serwer i próbuje stworzyć postać i tu jest problem z INTRODUCTION ID nie wiem co tam wpisać za każdym razem jak coś wpisywałem to był błąd "spróbuj ponownie" to wpisuje co innego nie używałem dużych liter oraz żadnych znaczków prosze o pomoc.

battleofimmortalsgemini.png