BOI vs WOI

Witam,

Moglibyście napisać wszystkie różnice pomiędzy tymi grami + opinie która ma przyjemniejszy grind i oczywiście pvp.

Grałem w obie gry i dla mnie są takie same poza drobnymi zmianami w interfejsie. Oczysiście nie odkryłem wszystkiego :)

Jak gry mają być różne, jeśli tworzone były na tym samym silniku przez tą samą firmę. Moim zdaniem gry różnią się lekko klimatem.

I ta i ta są mega dupne gry...

Nie różnią się niczym oprócz nowych profesji w WoI

i mega szybkiego expa...

Co według mnie jest przesadą i w obu grach bez IS nie pójdziesz na instacje bo sie odrazu w********ą jak zobaczą że nie masz nic z IS...

Jesli chodzi o porównanie, to obydwie gierki sa bardzo podobne. Ale jeśli miałbym wybrać która lepsza to wybieram WOI.

Jesli chcesz ie czegoś dowiedzieć, czy masz problem to napisz mi na gg, to pomoge :D

PS: Tylko najpierw sie przedstaw ze jestem z forum i nick podaj .:)

Gry nie różnią się praktycznie niczym, z tym, że w WOIu oczywiscie dodano nowe klasy. W dalszym ciągu monotonia po 70-80 lvlu.

a ja wole BOI

Ja myślę że WOI jest jednak lepsze może dlatego że jest nowsze i powinien być większy nacisk na wsparcie producentów. Ale jak to będzie to nie wiem. Jednak lepiej grać w WOI(moim zdaniem).

Ja także grałem w obie gry i powiem ci BOI. WOI nie ma tego klimatu i jak dla mnie ma nawet gorszą grafikę. I jest jeszcze jedna rzecz co mi się w WOI nie spodobało: ma o wiele większy nacisk na to że nie idziesz sam do questa czy musisz pomyśleć tylko naciskasz na podkreślony tekst i postać sama idzie, w BOI też tak jest lecz tam jest o wiele więcej questów typu pomyśl oraz większy nacisk jest kładziony na Dungeony.

W obu dochodzi się do konkretnego lvlu a potem monotonia i P2P. Obie graficznie są dobrze dopracowane, nie wiele się różnią od siebie. Każda potwora znajdzie swego amatora :D

No nie wiem Panie Owca czy w WOI jest większy nacisk na pojedynczą rozgrywkę, ale co na pewno to grafiki nie ma lepszej w końcu WOI był tworzony na podstawie BOI. Pozmieniali w WOI to i owo dodali nowe klasy inne lokacje i tyle.

Według mnie WoI jednak przyciągnoł mnie klimacik + nowe mapki klasy,

chociaż po 2tyg znudził mi się tytuł...

Monotonne nie nadaje się na dłuższe granie D:

W którą gre gra więcej osób?

WOI

Dzięki, szukam na Woi najmocniejszego dps. Może mi ktoś pomóc z tym? Albo dać opis roli poszczególnych postaci?

Polecam znaleźć jakąś fanowską stronę WOI. Tam jest wszystko czego szukasz. Co do BOI to jest prywatny serwer tego z expem x100. Bodajże oni wykupili licencje pd PWE bo mają nawet system ZENów i gra całkiem sporo osób. Serwer nazywa sie BOI Genesis.

CHeers !

Nie ma fanowskiej strony WOI

Jest takowa o BoI, i tak chyba znajdziesz duuuużo informacji, które są Ci potrzebane pownieważ są one bardzo podobne w Woi i BoI

Witam,

Moglibyście napisać wszystkie różnice pomiędzy tymi grami + opinie która ma przyjemniejszy grind i oczywiście pvp.