Boi vs Woi

Mam pytanie ktore mmo jest lepsze battle of immortals czy war of immortals? Chcialbym zdecydowac sie na gre w jedno z tych mmo.Kiedys gralem w Battle of immortals i ogarnolem troche ta gre, a w Woi juz nie za bardzo. Gdzie jest wiecej graczy, bardziej grywalnie itd?

PS. Nie moglem dodac tematu na Szukam MMO, a kazdy temat w ktory wchodzilem pisalo ze jest zamkniety.

Jak grałem w Woi jakieś 2-3 miesiące temu było sporo ludzi, w boi nie grałem więc nie wiem jak tam jest. Polecam Woi

Grałem w obie i tak naprawdę War of the immortals to to samo co BOI tylko jest tam o wiele więcej klas i wszystkiego. Graczy raczej też więcej na Woi więc i ja równiez polecam WOI.

jedno i drugie to gniot z PW ( a jak PW to wiadomo jak to wyglada). Boi bylo 1, pozniej dali Woi .... katowanie tego samego dzien w dzien - szkoda czasu.

BoI i WoI to jedno i to samo :X tylko w jednym jest więcej klas i nic poza tym. Gra strasznie P2W, prawie jak Nostale od GF'a.

Celtas twoj komentarz wnosi do tematu tyle co nic....

Jeżeli ta gra dla ciebie to gniot to fajnie cieszymy się z tego wszyscy ale nie znaczy że on gry nie polubi. jeżeli te 30postów nabiłeś na tego typu komentarzach to gratuluję...

Sry za offtop....

Obie są podobne. Można powiedzieć że Woi to to co Boi tylko że + nowe rzeczy. Za czasów jak ja grałem (w obie gry) to w tej i w tej graczy było bardzo dużo i obie były dobre.

Obie gry mają tego bota ale to nic nie zakłuca gry bo ten bot wszystkiego za nas nie zrobi i tak zresztą przez jakiś czas będziemy go używać potem to coś zbędnego. W woi bodajże można zdobyć fajne pety. Sporo czasu już nie gram ale z obu gier mam pozytywne wspomnienia.

Wiem, że troche późno, ale muszę się wtrącić. W WOI nie ma mowy o żadnym P2W, przez całą swoją przygodę z tą grą nie wydałem ani złotówki a jestem w top 100 healerów (117lv Hrtc). Grałem i w BOI i WOI, więcej graczy jest jednak w tej drugiej ponieważ jest ona bardziej złożona i urozmaicona.

Mam pytanie ktore mmo jest lepsze battle of immortals czy war of immortals? Chcialbym zdecydowac sie na gre w jedno z tych mmo.Kiedys gralem w Battle of immortals i ogarnolem troche ta gre, a w Woi juz nie za bardzo. Gdzie jest wiecej graczy, bardziej grywalnie itd?

PS. Nie moglem dodac tematu na Szukam MMO, a kazdy temat w ktory wchodzilem pisalo ze jest zamkniety.