Siedze na aquariusie. Jak trza Wam pomocy i heala pm: DrugFreak
88 lv ciezko, ale rosnie
Siedze na aquariusie. Jak trza Wam pomocy i heala pm: DrugFreak
88 lv ciezko, ale rosnie
Ja też już nie gram bo gra się mi znudziła gdy gildia się rozpadła. Ale mogę wrócić do gry i wam pomóc gram na aquariusie i mam tam chempiona 66/67 lvl.
może comon na Gemini ?
Pogramy razem. a nie wszyscy na innych serverach
God, jaki nick w grze?
Ja gram na Atlantis,jeśli ktoś chciał by pograć zapraszam GG:6222942
Ja gram na Gemini 18 lvl magus nick CdoS
może comon na Gemini ?Pogramy razem. a nie wszyscy na innych serverach
To raczej chodz na aquarius )
60 lv to kilka godzin raptem. Ja wsadzilem troche kasy i wiecej czasu, wiec niestety ale zostaje. Poza tym na aquariusie niskie pingi sa.
Właśnie chodzie na aquarius to może też zaczne gra znowu.
Ej mam pytanie otóż gram magusem i mam skill Cold Logic to dlaczego nie mogę nałożyc go na F1 itd i nie mogę go używac ?
Ej mam pytanie otóż gram magusem i mam skill Cold Logic to dlaczego nie mogę nałożyc go na F1 itd i nie mogę go używac ?
To passive jest. Jak przytrzymasz chwile nad skillami kursor to w ramce masz caly opis. I tyczy sie to wszystkich rzeczy w grze
Jakie nicki na aquarius ? może dzisiaj tam wpadnę . i jak mi nie będzie lagowało to zostnę tam..
Mój Nick to Godlo
DrugFreak
0650133G000805002006304Sdfb1fe
wpiszcie to w inducta
to moj numer jako mastera, troche itemkow na starcie dostaniecie
jak chcecie i wiecie mniej wiecejo co biega z opcja aprentice to moge Was wziasc na uczni i z lekka podkoksac.
Korzysc obupolna, ja dostaje expa i pkty honoru, Wy tez
no dobra passive czyli jak go mam użyc ? Gram na Gemini nick CdoS dawac na ten serwer :]
Passive skili nie można użyć. -.-
Ja na Aquarius będe miał taki nick jak tu o ile nie będzie zajęty
Jak coś mogę najwyżej zagrać. Slayer 63 level. Tank 50+ level. GG: 5793528 (Gemini)
Witam,właśnie zasysam BOI mam zamiar grać na serwerze "Aquarius"
Wcześniej grałem już w BOI, na serwerze Gemini,jednak troche pozapominałem o co chodzi,więc zaczne od nowa
Grafi0 tu prośba do Ciebie, w jakich godzinach grasz żebym mógł sie skontaktować w grze z tobą jeśli będe miał jakieś problemy ?
Ja też możę popykam mam narazie 16 slayer i 23 tym kaplanem
ja już zakończyłem z tym przygodę )