Boi

Witam. Kiedyś grałem w tę grę, teraz powrót i zbieranie ekipki.

Czy ktoś chętny na granie ?:) stworzenie gildi itd ?:)

Pytam dlatego iż w grupie (gidli, party) gra się lepiej.

Czekam na odpowiedzi szanownych użytkowników.

Ja z chęcią bym powrócił,odszedłem z gry,gdyż samemu nic się nie zdziała.

ja też moge gg 555750

Ja też chętnie zagram :]

Zagram! W edicie napisze nick . :)

1 P.S Checie kod co bedziecie mieli free itemy?

wpiszcie go przy robieniu postaci. :)4930167G020003094000865S3fcfb2 . Dziala tylko na Abyss. Mój nick Furiousa 39 lvl mage. Pomoge jak coś.

Edit.

Naprawde taki żalosny jesteś? ja mam w grze 39 lvl ... i to jest kogoś innego kod, ja tego nie używam....

Raychelle niesamowity jesteś podajesz kod ale nie serwer, nick itd. swój widać że jedynie ty chcesz coś dostać

Ja mogę grać jaki serwer? 75% klienta już

Ja właśnie ściągam,na jakim serwie chcecie grac ?

Ładnie ja gram na gemini.. także zapraszam tam ;) realm zazwyczaj 7 ;) ale to chyba wiekszej różnicy nie robi... zrobię zaraz gildie i w edicie podam nazwe i mój nick.

Edit: Low LvL musze wbić 30.

( usuńcie posta przypadkiem zrobiony ;/ mial byc edit a byla odpowiedz )

Zalecam dla tych co mają grać w BOI trzymać się Goodgrass on zaczyna od początku jak my a Forious tylko piszę że pomoże niby...

GoodGrass a jaki masz nick w grze :] ?

Ja nie wiem skad ty jestes... Chyba pisze ze pomoge... moge do desert przyjsc i wam potworki rozwalac... Nie jesteś bogiem i nie znasz przyszlosci.

A tak w gl naucz sie pisać mój nick ...

Huh ^^? Znam ludzi twojego pokroju... Obiecanki, cacanki... Zaczynasz mnie pouczać to spójrz na wszystkie swoje posty jak wyje****-super-pro-elo piszesz :D

Mój nick będzie Amrose.

Tak tak, gdyby tak było to po co bym posta pisała? ja nie wiem, czy ty masz troche mózgu czy nie ;/

Nick mam bardzo niecenzuralny ;D

Zaje**Ci

podaj swój kod Goodgrass bo chcę itemki tzw. konto vip

Ja może też na gemini sie przeniosę, na gemini nick Furiousa. Jeżeli niezajęty będzie.

ej ale hallo ja itemków nie rozdaję ;d

ja chce tylko pograć ;d szybko potrzebny mi gracz LVL20 na instancje ;d

Nie o to chodzi każde konto (chyba postać) ma taki kod polecający... Jak ja wpiszę ten kod przy zakładaniu postaci to dostaje itemy i jak wbije jakiś tam lvl to ty masz bonusy.

6700163G000608073001050S3e4fb2 działa na Gemini, 3majcie. Nick w grze : Alicce