Boost max lvl

Witam. Zakupiłem dodatek HoT. Gram sobie thiefem i jego chcę ręcznie wylevelować bez boosta tak, żeby zrozumieć mechanikę gry itp. Mam teraz pytanko. Jaką postać/klasę sobie zboostować do max lvl? Chodzi mi o taką, co po prostu wbijanie nią lvl jest nieprzyjemne a jest kozacka :D

Nie ma takiej :D Pograj sobie każdą klasą i zobacz która przypadnie Tobie do gustu. NIe ma Kozackiej i najsilniejszej :D Każda jest dobra - wszystko zależy od buildu i ogarniania :D

Nie ma takiej  Pograj sobie każdą klasą i zobacz która przypadnie Tobie do gustu. NIe ma Kozackiej i najsilniejszej  Każda jest dobra - wszystko zależy od buildu i ogarniania 

tak, wiem, że balans w grze jest świetny i koniec końców każda klasa jest dobra :D Ale słyszałem, że są takie, którymi się łatwiej lvluje i takie, którymi levelowanie jest strasznie męczące :D

Moim zdaniem nie ma takiej klasy :D Każdą dobrze się lvluje :P

Moim zdaniem nie ma takiej klasy  Każdą dobrze się lvluje 

słyszałem coś, że taką klasą jest mesmer (ale tylko słyszałem :D)

tak, wiem, że balans w grze jest świetny i koniec końców każda klasa jest dobra  Ale słyszałem, że są takie, którymi się łatwiej lvluje i takie, którymi levelowanie jest strasznie męczące 

Moim zdaniem nie ma takiej klasy Każdą dobrze się lvluje

Ale jak chcesz konkretów To właśnie Thief jest postacią o słabym defie i szybko pada. Sorc również

Może zapytam jaki styl gry preferujesz?

Tak - Mesmera można uznać za klasę o małym defie ale dobrym ataku :)

TO taki buffer i debuffer w jednym :D

Moim zdaniem nie ma takiej klasy Każdą dobrze się lvluje

Ale jak chcesz konkretów To właśnie Thief jest postacią o słabym defie i szybko pada. Sorc również

Może zapytam jaki styl gry preferujesz?

Właśnie preferuję taki dynamiczny styl gry, dlatego wziąłem thiefa. Masz rację nie expi się za łatwo, bo rzeczywiście dosyć często zdarza mi się paść. Jednak pomyślałem sobie, że skoro to pierwsza postać, to wyexpię ją bez boosta :D Tak samo chcę ręcznie wyexpić Revenanta

A ja zacząłem Nekromantą i jest niebo w gębie!

Mesmer to najgorsza klasa jeśli chodzi o levelowanie. Mały dps, wolno się porusza. Dopiero po 80 z wbita specjalizacją staje się supportem który boostuje cały team.

Witam. Zakupiłem dodatek HoT. Gram sobie thiefem i jego chcę ręcznie wylevelować bez boosta tak, żeby zrozumieć mechanikę gry itp. Mam teraz pytanko. Jaką postać/klasę sobie zboostować do max lvl? Chodzi mi o taką, co po prostu wbijanie nią lvl jest nieprzyjemne a jest kozacka :D