Siemka, jutro kupuje Legion i zastanawiam się jaką postać boostnąć na 100lvl. Mam już Druida i warriora w Hordzie ubrane na ok. 700ilvl. Teraz chciałbym cos w ally i tu jest problem, bo chciałbym jakiegoś dps (warriora mam w tanku, a druida w healu) Co polecacie, żeby nie był jakiś trudny w dpsowaniu, a cyfry dobre kręcił. Zastanawiałem się nad hunterem, magiem, dk. Co o tym sądzicie?
Boost na 100lv
A czy jest sens?? nie lepiej samemu wbić tego poziomu? z tego co widziałem zajmuję to 5h...a postać też trzeba ogarnąć...Chyba o to chodzi w grach MMO by bić samodzielnie poziom...
Ja nie pytam czy jest sens. Mam już tyle przeexpionych postaci za sobą, że czasami się nie chce. 5h zajmuje człowiekowi, który ma aż nadmiar kasy + kolegów, którzy mu boostują instancje + latanie od 1 lvl, bo kolega podwiezie, z resztą nie wnikam. Pytam co wg was jest lepsze do pobawienia się na pve/pvp i do zrobienia dobrego dmg bez nakładu na przedmioty.
A czy jest sens?? nie lepiej samemu wbić tego poziomu? z tego co widziałem zajmuję to 5h...a postać też trzeba ogarnąć...Chyba o to chodzi w grach MMO by bić samodzielnie poziom...
Skoro przy zakupie dodatku dostaje się darmowy boost do 100 poziomu to czego by nie skorzystać ? zawsze dodatkowy gold z postaci wpadnie.
Najłatwiejszym topowym dpsem jest Mag arcane/fire, lock demo/destro. i hunter przynajmniej tak było 2 miesiące temu w mojej gildi jak mythic progressowalismy. Z tych polecam maga kreci potężny dps i w pvp też jest dość mocny jak ogarniesz.
Paladyn bdzie ciekawy w Legionie.
Warrior furek zawsze spoko a w armsie mozesz tez pozamiatac arenke.
Huntter jak zwykle easy - na Legionie bedzie bardziej rozbudowane spece (powrot do przeszlosci taki troche)
Mag zawsze wymiatal, mi osobiscie sie nie podobaja casterzy (jak juz to tylko healer;p)
Locka zawsze cos spierdziela ale i tak Affi moja 1 milosc z czasow "vaniliowej" grafiki kartonowej
Shaman ele/enh zawsze moze byc rozroznieniem ...
a prawda jest taka, ze obecnie wszystkim jest easy i jak masz gear to krecisz )
dps "kontaktowy" - warek
dps range - mag/hunter
a Ty nie szablonowo zagraj shamanem ENH !!!!!
a co z rogalem,jak gralem jeszcze przed WODem to tez calkiem ladnie krecil damage?
Rogal dalej kreci dps ale nie jest prosta postacią a autor szuka postaci z wysokim dpsem i łatwą rotacja.
To kolega chyba nigdy nie grał w WoW'a
A co do tematu: Najłatwiejszy jest Arcane Mag. Często w pugu się go bierze na DPS w pierwszeństwie, bo wiadomo, że zawsze swój DPS włoży.
Taaak, bo na pewno sensem gry w mmorpgi jest expienie a nie endgame...
Odnosnie tematu to polecam warlocka demo - ciekawie sie nim gra i ta "moc" demona
Wybrałem już huntera, dzieki za propozycję. I żeby ulżyć trochę ból dupki, to powiem, ze zacznę expić maga, lepiej?
pff.... xD nie shamanem:(???
hehe powodzenia, ja robie warka na nowym serv (takim malo uczeszczanym zeby w Legionie nie bylo kolejek;p) do 60 i uzyje na nim boosta z legionu to beda profki odrazu maxowane ;pp (mam nadzieje ze nic nie zmienieli)
No akurat w WoWie z tego co pamiętam endgame jest straszny nie ma dodatku wszystko masz zrobione czekasz wiem bo grałem ale....Hmmm no tak 100lvl to nic takiego...macie rację...
Siemka, jutro kupuje Legion i zastanawiam się jaką postać boostnąć na 100lvl. Mam już Druida i warriora w Hordzie ubrane na ok. 700ilvl. Teraz chciałbym cos w ally i tu jest problem, bo chciałbym jakiegoś dps (warriora mam w tanku, a druida w healu) Co polecacie, żeby nie był jakiś trudny w dpsowaniu, a cyfry dobre kręcił. Zastanawiałem się nad hunterem, magiem, dk. Co o tym sądzicie?