Boost na 90. poziom

Witam. Dam sobie radę, jeżeli wyboostuję postać na 90 poziom nie znając gry na najwyższym poziomie? Dodatkowo chciałbym zapytać, czy dużo stracę robiąc taki boost i czy lepiej go zrobić od 1 poziomu, czy od 60? Proszę o odpowiedź i własne zdanie na ten temat. :) Z góry dziękuję.

Zrób od 60 i wybierz sobie dwie profesje, dostaniesz prawie maxa z profesji. Gra jest teraz na tyle uproszczona, ze powinieneś dac sobie rade jesli jestes graczem i duzo tytułów przewinęło Ci sie przez palce. ;)

Życzę powodzenia.

Pozdrawiam

Jeśli to jest Twoja pierwsza postać, to nie boostuj. Zwiedź sobie świat, bo warto.

Dać radę sobie dasz, ale trochę ci zajmie ogarnięcie klasy, jeśli nigdy nie grałeś wowa, a chciałbyś szybko znaleźć się na max lvlu polecałbym po prostu zrobić z kimś rafa exp x3, więc dobicie 90 pójdzie bardzo szybko i będziesz oswojony z swoja klasą, a do tego osoba od rafa ci może sporo pomóc.

Nie jest to moja pierwsza postać, ale jestem maniakiem robienia altów i mimo że gram w WoW-a już sporo czasu to jeszcze nigdy nie wbiłem maksymalnego poziomu. :P Żeby nie tworzyć dodatkowego tematu - ile mniej więcej zajmuje czasu (in game) levelowanie na RaF-ie (w przypadku dwóch DPS) do 85 lvl robiąc tylko instancje? Z góry dzięki za odpowiedź. :)

To zależy od tego ile będziesz czekał na dunga ja robiąc rafy zawsze wybierałem healera, lub tanka i około 6h zajmowało dobicie do wotlka(może krócej nie pamiętam) tu pojawia się chwilowy przestój ze względu, że musisz 5x zrobić jedna instę lub zdarza się cud i wrzuci cię na nexusa. wotlk to około 2h roboty, cata to około 30 min. Z dwoma dpsami jest ten problem, że możesz czekać 1min, albo 20 min

Jeśli raf, to tylko healer + tank (szybkie znajdowanie dungów), albo chociaż jedna z tych klas. :D

Witam. Dam sobie radę, jeżeli wyboostuję postać na 90 poziom nie znając gry na najwyższym poziomie? Dodatkowo chciałbym zapytać, czy dużo stracę robiąc taki boost i czy lepiej go zrobić od 1 poziomu, czy od 60? Proszę o odpowiedź i własne zdanie na ten temat. :) Z góry dziękuję.