Borderlands 2 + Borderlands 2 GOTY

Hej!

Mam pytanie do osob orientujacych sie na steamie. Zakupilem podstawke borderlands 2 zanim zostala wydana wersja GOTY ktora chcialbym teraz kupic zamiast wydawac kase na kazde DLC osobno i tu sie pojawia moje pytanie. Czy jest mozliwosc dodania DLC do konta poprzez dodanie wersji gry GOTY pomimo posiadania na koncie samej podstawki??

Pozdrawiam!

Ja w takim przypadku kupiłem season pass który zawiera wszystkie dodatki z goty

Problem w tym ze season pass nie posiada 2 dodatkowych postaci czyli Kreig i Gaige na ktorych mi zalezy

Nie, nie będzie tak. Ja tak kupowałem. Po prostu upgraduje Ci podstawkę dodając do niej dodatki, nie jako osobna gra. Możesz śmiało dodawać

Ktos jeszcze moze to potwierdzic? Bo wolalbym miec pewnosc zanim wydam pieniadze.

99% że "zamieni" wersję normal na wersję GOTY- tak jest z większością gier które pojawiają się na steam. Poza tym radzę sprawdzić czy wersja GOTY nie wyjdzie przypadkiem drożej niż Season Pass + te 2 postacie (i zauważ, że wersja GOTY nie zawiera 2 Vault upgrade pack! to też musisz dokupić by mieć możliwość grania do poziomu OP8 (80) )

wersje podstawowa juz posiadam a taniej wyjdzie mi kupienie GOTY niz season pass plus 2x 9.99 euro za obie postacie (season pass ok 40zl bez gaige i kreiga... GOTY ok 60zl to samo co w season pass plus 2 dodatkowe postacie oraz inne osobno platne pierdolki)

Dziwne ja mając season pass posiadam te dwie dodatkowe postacie :P

Jakos mi sie wierzyc nie chce, ze za samego season passa dostales obie postacie

http://support.2k.com/hc/en-us/articles/201336183-Borderlands-2-Season-Pass-What-s-Included-List-of-Contents-Updated-09-06-2013-

Edit.

Dobra znalazlem odpowiedz jak mi radzono na forum steam, przy posiadaniu podstawki gry jak wprowadze wersje GOTY to gra zostanie po prostu przerobiona do wersji GOTY :)

link dla ciekawskich http://steamcommunity.com/app/49520/discussions/0/558746089812087062/

Temat mozna w sumie zamknac

No to przecież ja Ci tak od razu powiedziałem bo sam tak mam u siebie i tak samo robiłem to mi nie chciałeś wierzyć :P

Hej!

Mam pytanie do osob orientujacych sie na steamie. Zakupilem podstawke borderlands 2 zanim zostala wydana wersja GOTY ktora chcialbym teraz kupic zamiast wydawac kase na kazde DLC osobno i tu sie pojawia moje pytanie. Czy jest mozliwosc dodania DLC do konta poprzez dodanie wersji gry GOTY pomimo posiadania na koncie samej podstawki??

Pozdrawiam!