Borderlands 2 kilka pytań

Witam, w czasie wyprzedaży steam wraz z znajomym zakupiłem sobie borderlands 2, chcemy wbić maksymalny level i trochę pograć, ale po przejściu gry na normalu, robienie tego samego na true vault hunter zaczyna się robić trochę nudne mimo, że poziom trudności na prawdę wzrósł.

W związku z tym mam pytanie, jeśli kupimy season pass i będziemy chcieli na tych dlc dobić 50lv, aktualnie mamy 36 potwory będą na tych samych levelach co my, czy będziemy musieli stworzyć nowe postacie, żeby móc sobie pograć na mapach z dlc?.

A co do dlc to lepiej kupić 2-3 dlc osobno czy całego season passa?.

Z góry dziękuje za pomoc.

Przeciwnicy w teorii dostosowują się do poziomu postaci którą obecnie się gra, w rzeczywistości mają dosyć wysoki poziom, ale nadal ściąga się ich na parę strzałów.

Obecnie najlepiej kupić GOTY na Muve.pl za 35 zł, ale jeśli wybór miałby paść na pojedyncze DLC lub Season Pass to lepiej brać Season Pass.

Goty na muve.pl za 35zł, a ja pare dni temu zapłaciłem 40zł za podstawkę -_-'.

Dzięki za info, tylko powiedz mi jedno jeśli bym kupił teraz wydanie goty a na koncie steam mam już borderlands 2, to steam doda to jako osobna gra, czy po prostu ''upgraduje'' edycje podstawową?.

Ja kupowałem po kawałku i wyszło mi w sumie jakoś 130 zł za cały content, także znam ten ból.

Po zakupie GOTY z Muve doda Ci do podstawki to czego aktualnie nie masz, a znajduje się w GOTY.

Dzięki Ci dobry człowieku, niech bóg Ci w dzieciach wynagrodzi:P.

To może dorzuce pare groszy do tematu.

Jeżeli chodzi o dodatki to tak:

Na normalnym poziomie trudnosci konczych gre tak mniej wiecej 30-32. Pozniej (jak masz dlc) DLC idą w takiej kolejności: Piraci, Tiny tina, Torgue, Big game hunt.

Co do kwesti tego że nudne jest robienie tego samego jeszcze raz. Borderlands jest z założenia taką samą grą jak Diablo. Czyli wchodzisz na wyższy poziom trudnosci, przechodzisz wszystko jeszcze raz a pozniej farmisz ekwipunek. Ja osobiście jakoś nie moge się przemóc aby zasiąść i farmić ekwipunek... jakoś tak mi to nie pasuje do tej gry. Jeśli chodzi o DLC'ki (ich zawartość) Polecam z całego serca dodatek Tiny tina. Najlepszy dodatek do tej gry! Nawiązania małe, większe do LoTR'a (w podstawce też jest jedno), gier jak i graczy gier MMO, świetne dialogi, po prostu CUD ! Na 100% będziesz mile wspominał rozgrywkę. A i jeszcze jedno ! WSZYSTKIE ZADANIA POBOCZNE OBOWIĄZKOWO (oczywiście mam na myśli ten dodatek z Tiną)

Witam, w czasie wyprzedaży steam wraz z znajomym zakupiłem sobie borderlands 2, chcemy wbić maksymalny level i trochę pograć, ale po przejściu gry na normalu, robienie tego samego na true vault hunter zaczyna się robić trochę nudne mimo, że poziom trudności na prawdę wzrósł.

W związku z tym mam pytanie, jeśli kupimy season pass i będziemy chcieli na tych dlc dobić 50lv, aktualnie mamy 36 potwory będą na tych samych levelach co my, czy będziemy musieli stworzyć nowe postacie, żeby móc sobie pograć na mapach z dlc?.

A co do dlc to lepiej kupić 2-3 dlc osobno czy całego season passa?.

Z góry dziękuje za pomoc.