Borderlands 2

Szukam kogoś chętnego to popykania w tą wspaniałą GRĘ.

Planuje zacząć od wtorku.

Pisać PM !

Mam nadzieje że znajdzie się ktoś chętny !

Oryginał?

moge dołaczyć

Zgłaszam się ale tylko do oryginału ! :D

oczywiście że oryginał zamówiłem dzisiaj Game of the year. lecz możemy pograć jeszcze w 1 bo w biedrze dzisiaj zakupiłem za 40 zł :D też Year edition

Szukam kogoś chętnego to popykania w tą wspaniałą GRĘ.Planuje zacząć od wtorku.Pisać PM !Mam nadzieje że znajdzie się ktoś chętny !

Witam,

ponieważ widziałem gameplay'a Rocka/Maciaszka na YT i też mi sie spodobała prosze o info czy dokładnie ta http://allegro.pl/bo...3759037157.html edycja wystarczy? nigdy nie grałem, a chetnie bym zagrał co-op z Ts'em, z fajną ekipą wiec prosze o wskazówki

Tez mogę pyknąć jak szukacie ekipy to napiszcie mi na gg mam B2 i wszystkie DLC :) TS3 jakiś skitrajcie :)

ktoś chętny na 1 część czy nie za bardzo ?

widzę że jest dużo chętnych więc trzeba to jakoś ogarnąć.

jeżeli ktoś ma dostęp do ts/mumble itp. było by świetnie.

Grę rozpoczniemy we wtorek/środa zależy czy będą kazali jakieś patche ściągać.

Będziemy grać wieczorami ponieważ wiem i widzę że wam to bardziej pasuje

widzę że jest dużo chętnych więc trzeba to jakoś ogarnąć.jeżeli ktoś ma dostęp do ts/mumble itp. było by świetnie.Grę rozpoczniemy we wtorek/środa zależy czy będą kazali jakieś patche ściągać.Będziemy grać wieczorami ponieważ wiem i widzę że wam to bardziej pasuje

prosze wyraźnie napisać jaką wersje, jakie DLC itd bedziemy grać - czy to tak trudno? ktos chce grać w 1kę, ja nie grałem wogóle (nie mam pojęcia z czym to sie żre), więc czy to problem napisac wskazówki, dać wytyczne?

Mam wersje ze wszystkimi DLC

Ja mogę zagrać ale mam tylko podstawkę 2 bez DLC. Ale na kampanię podstawową bardzo chętnie się piszę. Proponuję się pododawać na steamie: http://steamcommunity.com/profiles/76561198028560115

Witam proszę o dodanie mnie na steam i możemy zacząć rozgrywkę !! Nerullek2 - steam

Szukam kogoś chętnego to popykania w tą wspaniałą GRĘ.

Planuje zacząć od wtorku.

Pisać PM !

Mam nadzieje że znajdzie się ktoś chętny !