Szukam kogoś chętnego to popykania w tą wspaniałą GRĘ.
Planuje zacząć od wtorku.
Pisać PM !
Mam nadzieje że znajdzie się ktoś chętny !
Pisać PM !
Oryginał?
moge dołaczyć
Zgłaszam się ale tylko do oryginału !
oczywiście że oryginał zamówiłem dzisiaj Game of the year. lecz możemy pograć jeszcze w 1 bo w biedrze dzisiaj zakupiłem za 40 zł też Year edition
Szukam kogoś chętnego to popykania w tą wspaniałą GRĘ.Planuje zacząć od wtorku.Pisać PM !Mam nadzieje że znajdzie się ktoś chętny !
Witam,
ponieważ widziałem gameplay'a Rocka/Maciaszka na YT i też mi sie spodobała prosze o info czy dokładnie ta http://allegro.pl/bo...3759037157.html edycja wystarczy? nigdy nie grałem, a chetnie bym zagrał co-op z Ts'em, z fajną ekipą wiec prosze o wskazówki
Tez mogę pyknąć jak szukacie ekipy to napiszcie mi na gg mam B2 i wszystkie DLC TS3 jakiś skitrajcie
ktoś chętny na 1 część czy nie za bardzo ?
widzę że jest dużo chętnych więc trzeba to jakoś ogarnąć.
jeżeli ktoś ma dostęp do ts/mumble itp. było by świetnie.
Grę rozpoczniemy we wtorek/środa zależy czy będą kazali jakieś patche ściągać.
Będziemy grać wieczorami ponieważ wiem i widzę że wam to bardziej pasuje
widzę że jest dużo chętnych więc trzeba to jakoś ogarnąć.jeżeli ktoś ma dostęp do ts/mumble itp. było by świetnie.Grę rozpoczniemy we wtorek/środa zależy czy będą kazali jakieś patche ściągać.Będziemy grać wieczorami ponieważ wiem i widzę że wam to bardziej pasuje
prosze wyraźnie napisać jaką wersje, jakie DLC itd bedziemy grać - czy to tak trudno? ktos chce grać w 1kę, ja nie grałem wogóle (nie mam pojęcia z czym to sie żre), więc czy to problem napisac wskazówki, dać wytyczne?
Mam wersje ze wszystkimi DLC
Ja mogę zagrać ale mam tylko podstawkę 2 bez DLC. Ale na kampanię podstawową bardzo chętnie się piszę. Proponuję się pododawać na steamie: http://steamcommunity.com/profiles/76561198028560115
Witam proszę o dodanie mnie na steam i możemy zacząć rozgrywkę !! Nerullek2 - steam
Pisać PM !