Borderlands - Dodatki

Witam

Pogrywam sobie ostatnio w Borderlands i zachciało mi się dodatków do tej gry i mam kilka pytań :

1.Jeśli nagram wszystkie 4 dodatki to będą razem działały?

2.Podstawke mam spolszoną przez patch z cenegi, czy dodatki będą, śmigały z najnowszą wersją?

3.Up czy dodatki będą również spolszczone?

4.Jak tam jest z tymi dodatkami? Chodzi mi o to czy trzeba je jakoś włączać czy jak się w nie wchodzi?

5.Czy jak wgram dodatki to gra jest normalna, tylko że jest większy świat itd., czy dodatek działa jak inna gra?

Daje lubie to za pomoc :P

1. Tak

2. Nie wiem, nie powinno być problemów, aczkolwiek wiadomo jak to jest. ;)

3. Nie.

4. Teleportujesz się do nowych lokacji.

5. Są to dodatkowe lokacje.

1 A do tych dodatków są jakieś osobne spolszczenia? Daje rade z angielskim, ale zawsze to szybciej jest.

2.Jak nagram dodatki to będzie spolszczona podstawka jak była? Czy mi zniknie całe spolszczenie?

Na pewno w necie sa spolszczenia do dodatkow.Wydaje mi sie, ze podstawka nadal bedzie popolsku, przynajmniej ja tak mialem.

Mam taki mały problem. Chciałem sobie pograć z bratem na lanie. Wszystko ok gramy tylko mu się po chwili gry komp resetuje. Zasilacz dobry na 100% dobra marka i niedawno kupiony. Inne gry się tak nie wyłączają. Borderlands na kampanii działa długo i się nie wyłacza. O co chodzi?

Nie ma spolszczeń do dodatków.

Co do resetowania kompa, nigdy nie spotkałem się z takim problemem. O_o

Witam

Pogrywam sobie ostatnio w Borderlands i zachciało mi się dodatków do tej gry i mam kilka pytań :

1.Jeśli nagram wszystkie 4 dodatki to będą razem działały?

2.Podstawke mam spolszoną przez patch z cenegi, czy dodatki będą, śmigały z najnowszą wersją?

3.Up czy dodatki będą również spolszczone?

4.Jak tam jest z tymi dodatkami? Chodzi mi o to czy trzeba je jakoś włączać czy jak się w nie wchodzi?

5.Czy jak wgram dodatki to gra jest normalna, tylko że jest większy świat itd., czy dodatek działa jak inna gra?

Daje lubie to za pomoc :P