Witam mam okazję do zakupienia Boredlands GOTY i Borderlands 2 lub Battlefield 4 nie wiem na co się zdecydować, co wybrać ?
Borderlands Vs. BF4
A jakie klimaty wolisz, mnie odpychają te całe wojskowe shootery bez funu i pomysłu, a borderlands to humor, rpg/shooter i przede wszystkim fun !
Wole coś dla Fun-u i (otwarty świat) gdzie mogę robić wszystko praktycznie nie zależnie od miejsca i czasu
No to po co jeszcze pytasz? BF nie ma zbyt przychylnej opinii, ja bym go raczej nie tykał, chyba że ktoś naprawdę lubi te klimaty
BF bez DLC taki lipny jak i Borderlands.
Ale Borderlands bardziej dla FUN-u
Czyli kupuję Bordera 1 GOTY i 2
Jakie pytanie.
Kurde nie ogarniam ludzi pytających się o takie rzeczy.
Puknij się w czoło i pomyśl... Już?
Zadaj sobie te pytania:
Lubisz klimat postapo?
Lubisz humorystyczne fpsy?
Wolisz gry fps z masą wybuchów itd?
Masz zamiar grać sam, czy z kumplami?
Jak dla mnie Borderlandsy są grami dla 2+ osób. Grając samemu jest troszku nudnawo. Ja bym brał BFa iż go uwielbiam. Chociaż i tak wolę Bad Company. Lubię tą nawalanke i wybuchy.
TO JEST MÓJ GUST
Tutaj chodzi o TWÓJ GUST. Skąd mamy wiedzieć jakie gry wolisz i z kim zamierzasz grać?
Kup to co ci się bardziej podoba i podchodzi pod TWÓJ GUST.
Wiesz... raczej nie ma tu osoby zdolnej do wejścia ci do głowy i sprawdzenia co lubisz, a czego nie.
Kolega wyżej ma rację co do bordelów samemu jest nudnawo i tak na marginesie solo ta gra jest nie do przejścia. Jak zamierzasz grać solo to BF4 jak z kolegami to bierz Bordela
Coś tam prawdziwego jest, że bordery solo są nudawe i trudne(wiem ,grałem ), ale jeśli preferujesz otwarty świat i fun to bierz bordery bez zastanowienia, jeszcze miej z kim grać i banan z twarzy nie zejdzie.
Kolega wyżej ma rację co do bordelów samemu jest nudnawo i tak na marginesie solo ta gra jest nie do przejścia. Jak zamierzasz grać solo to BF4 jak z kolegami to bierz Bordela
Solo nie do przejscia .... w8 what? UVHM spokojnie solo robilem ;o
Witam mam okazję do zakupienia Boredlands GOTY i Borderlands 2 lub Battlefield 4 nie wiem na co się zdecydować, co wybrać ?