Borderlands Vs. BF4

Witam mam okazję do zakupienia Boredlands GOTY i Borderlands 2 lub Battlefield 4 nie wiem na co się zdecydować, co wybrać ?

A jakie klimaty wolisz, mnie odpychają te całe wojskowe shootery bez funu i pomysłu, a borderlands to humor, rpg/shooter i przede wszystkim fun !

Wole coś dla Fun-u i (otwarty świat) gdzie mogę robić wszystko praktycznie nie zależnie od miejsca i czasu ;)

No to po co jeszcze pytasz? BF nie ma zbyt przychylnej opinii, ja bym go raczej nie tykał, chyba że ktoś naprawdę lubi te klimaty

BF bez DLC taki lipny jak i Borderlands.

Ale Borderlands bardziej dla FUN-u

Czyli kupuję Bordera 1 GOTY i 2 ;)

Jakie pytanie.

Kurde nie ogarniam ludzi pytających się o takie rzeczy.

Puknij się w czoło i pomyśl... Już?

Zadaj sobie te pytania:

Lubisz klimat postapo?

Lubisz humorystyczne fpsy?

Wolisz gry fps z masą wybuchów itd?

Masz zamiar grać sam, czy z kumplami?

Jak dla mnie Borderlandsy są grami dla 2+ osób. Grając samemu jest troszku nudnawo. Ja bym brał BFa iż go uwielbiam. Chociaż i tak wolę Bad Company. Lubię tą nawalanke i wybuchy.

TO JEST MÓJ GUST

Tutaj chodzi o TWÓJ GUST. Skąd mamy wiedzieć jakie gry wolisz i z kim zamierzasz grać?

Kup to co ci się bardziej podoba i podchodzi pod TWÓJ GUST.

Wiesz... raczej nie ma tu osoby zdolnej do wejścia ci do głowy i sprawdzenia co lubisz, a czego nie.

Kolega wyżej ma rację co do bordelów samemu jest nudnawo i tak na marginesie solo ta gra jest nie do przejścia. Jak zamierzasz grać solo to BF4 jak z kolegami to bierz Bordela

Coś tam prawdziwego jest, że bordery solo są nudawe i trudne(wiem ,grałem :D), ale jeśli preferujesz otwarty świat i fun to bierz bordery bez zastanowienia, jeszcze miej z kim grać i banan z twarzy nie zejdzie.

Kolega wyżej ma rację co do bordelów samemu jest nudnawo i tak na marginesie solo ta gra jest nie do przejścia. Jak zamierzasz grać solo to BF4 jak z kolegami to bierz Bordela

Solo nie do przejscia .... w8 what? UVHM spokojnie solo robilem ;o

Witam mam okazję do zakupienia Boredlands GOTY i Borderlands 2 lub Battlefield 4 nie wiem na co się zdecydować, co wybrać ?