Słabiutko? Owszem, ale twórcy sami są sobie winni dając na kolejnego shita przez wielkie S, który w żadnym stopniu nie pretenduje do miana „następcy RF Online”, jak od początku promowano Bounty Hounds Online. Dla porównania, takie przeglądarkowe Hero Smash zdobyło 1 milion użytkowników w trzy tygodn...
(bounty hounds online) 41,000 użytkowników w tydzień. Wersja PL "soon"
Ja ja zdobyli milion urzytkownikow ale taka gra maxymalnie nastawiona na lupienie graczy jak Bouty Hounds nie ma prawa przetrwania jak 5 miesiency mam cos 3 dni played 34lv no nie znamangola ale lapie lapie po woli error BHO exe dotyczy grupy anie tamu ktura jest odpowiedzialna za poloczenie nas z tam gram takich ludzi to kolbom bo szkoda kuli ta ta sprawdzalem swojego pc wszystko jest wporzo tak jak jakas grupA unity 3 d w Batlestar Calactica posrenicy co lupiam graczy i firmy gier ale przedewszystkim graczy zasypujanc all errorami tlumaczac sie ze masz stary direx ddr-ki albo ciasteczka albo malo pamienci fiz
Ja ja zdobyli milion urzytkownikow ale taka gra maxymalnie nastawiona na lupienie graczy jak Bouty Hounds nie ma prawa przetrwania jak 5 miesiency mam cos 3 dni played 34lv no nie znam anglika ale lapie po woli error BHO exe dotyczy grupy anie tamu ktura jest odpowiedzialna za poloczenie nas z tam gram takich ludzi to kolbom bo szkoda kuli ta ta sprawdzalem swojego pc wszystko jest wporzo tak jak jakas grupA unity 3 d w Batlestar Calactica posrenicy co lupiam graczy i firmy gier ale przede wszystrkim graczy zasypujanc all errorami tlumaczac sie ze masz stary direx ddr-ki albo ciasteczka albo malo pamienci fizycznej na win psychicznejlub ram slaby i czeba stres ramu sprawdzic lub biblioteka exe axe nie dziala albo flaszh labo macie jakiegos anty virusa nie z tej ziemi itp wymowek jest no nie wiem 100 tysiency albo wiencej a to oni te pasorzyty sam wini zlego poloczenia gram online 20 lat i takiego skurwysynstwa i zlodziejstwa nie widzialem jak zyje ale wkraczamy w 22 viek haha powodzenia ale jak widzicie ze gra jest za darmo to ani sie w to nie pakujacie nawet gdy by to byla gra wszechczasow narazie na gazie
Słabiutko? Owszem, ale twórcy sami są sobie winni dając na kolejnego shita przez wielkie S, który w żadnym stopniu nie pretenduje do miana „następcy RF Online”, jak od początku promowano Bounty Hounds Online. Dla porównania, takie przeglądarkowe Hero Smash zdobyło 1 milion użytkowników w trzy tygodn...