Mmmmm, prędkość ściągania zabija ;]
Bounty Hounds Online zapraszamy
Niestety... z 1,3 MB mam już 200:)
Mi ściąga 1/4 możliwości łącza T_T
ts/vt się skombinuje spokojnie czyli zadecydowane umbra i lecimy
Mi nawet nie 1/5 bo zazwyczaj mi się sciąga po 1mb teraz po 90kb
Radzę ściągnąc downloadera Pando Bosster (Kliknięcie buttona Download) i wtedy leci FULLEM!
Nie wiem jak wam, ale mi leci full transferem. Po rejestracji samo nas naprowadza na downloader, o którym wspomniał guru.
Zapraszajcie, pojawię się w grze jak tylko znajdę dłuższą chwilę, prawdopodobnie na wieczór.
Nick: ZlyNalesnik
No downloaderem leci szybciutko
guru mam pytanie do Ciebie
Czy uruchomi i pogram se na takim kompie:
Procek:Intel Core i3
3GB RAM'u
Grafika: SiS Mirage 3+(3D) Graphic ?
No to lecimy wszyscy na Umbra.
Mi sie jeszcze sciaga ale mysle ze jakies 2 goidzny powinienem zagrac.
Moj nick: Yoshimori
@KonradBolusiek
Głupie pytanie:) Wiadomo, że tak.
Czyli nie moge grac z wami jeśli mam 15 lat szkoda jak by co piszcie nick Daxe
oczywiście że możesz
No ogólnie to gra jest taka 'O' 4/10 nic więcej
Raczej nie pogram w nią dłużej wole Dragona no więc życzę wam powodzenia
Pierwsze 3 lvle fajnie się zapowiadały, ale co później to coraz gorzej.
Też jutro będę grał, więc jak cośto podajcie swoje nicki
30lvl i mogę powiedzieć że gra to ciągłe questy no i jeżeli ktoś się rozsypie ze tego squad'u czy jakoś tak to lipa, myślałem że będzie lepiej ale gra na jakieś 3 może 4/10.
Witka na pisownie luknijcie przez palce pisze do was hehe o gierce Bouty hound gra jest podobna do final fantasy ale to tylko cien tej gry w bonty hounds czeba miec karte kredytowom inaczej nici z gry online (za darmo hehe) jak we wszystkich tych typow ee World of tank (doszlem do is i papa walka i pociski sam drosze od wygranej z zabiciem 5 czolgow lo nastepny ale ta gra juz zdycha) to samo dotyczy sie gry Batlestar Galactica ale i jest 3 -ci niewypal nazywa sie Bouty hounds gra myka jak ff ale co to za error exe bho (akto to jest BHO UNITY ITP juz mowie to sam posrednicy na loczach naszych gier posrednicy odpowiedzialni za poloczenie sie to tak jak firma w firmie albo w firmie curka a w bouty mam playera na 33 lv masakra i peta na 30lv i nie chce mu lv rosnac bo musze zaplacic kartam te diamenty ale moge sie mylic dlatego gry takie bonty czy world of tank czy batlestar galactic nazywajam sie beta to znaczy jak cos to nie my tylko kase bierzemy jestem ciekawy kiedy gry online bendam wypusczaane w ALFA ps rence i majtki opadajam jak to widze z moim doszwiaczeniem gier jakies 20-sto letnim zlodziej zlodzieja okrada myslalem ze tylko w PL ale sie mylilem to panuje w calym UE
A i jeszcze cos w BOUNTY HOUNS error exe wyskakuje mi raz na 10 godzin gry albo co 10 minut jest to niewotpliwie winam grupy BHO mam system direx 10 najnowsze upgade itp tata oszacowalem wszystkie blendy exe dell pamiec psychicznam fizycznam virtualnam i stres na ramach ja nie mysle ja to wiem ktos nas tu w konia robi zgadnijcie kto
jako iż dzisiaj rusza OB tej gry na głównej ktoś zarzucił pomysł o stworzeniu gildi więc i jest jeżeli ktoś byłby chętny to pisać tutaj zgłoszenia wspólnie też możemy wymyślić nazwę gildi piszcie swoje propozycje
moja propozycja to HoundsHunters ;p