jako iż dzisiaj rusza OB tej gry na głównej ktoś zarzucił pomysł o stworzeniu gildi więc i jest jeżeli ktoś byłby chętny to pisać tutaj zgłoszenia wspólnie też możemy wymyślić nazwę gildi piszcie swoje propozycje
moja propozycja to HoundsHunters ;p
Bounty Hounds Online zapraszamy
Nazwa to najmniejsza kwestia, gdyż w grze są 4 wrogie frakcje do wyboru.
Ja bardzo chętnie dołączę jak będzie się dało pobrać grę, bo jak na razie na oficjalnej stronie nie można prawda ?
Ja z chęcią pogram, ale na której frakcji???Ja bym wybrał umbra.
Przyłączę się Chętnie przetestuję grę
Ja sie pisze już doczekać się nie mogę
Dobrze ktoś napisał,że nazwa nie stanowi tutaj większego problemu.
Co do frakcji to ja również jestem za : Umbra.
"Our missions concern the grittiest, darkest pits of society. To this day our success rate is second to none. Our philosophy is: get the job done, get the money, and get out."
Grunt to dobra zabawa dlatego zachęcam do testowania gry.
albo jestem ślepy albo jeszcze nie dali download :[
ja jestem za Aurora (ale na inne się nie obrażę)
Też się piszę, skołujcie jakieś VT/TS3/Mumble. Frakcja obojętna, liczy się zabawa.
We are currently doing the final tweaks and we are really excited about the big launch. What about you guys?
Już niedługo. Czekajcie.
Może niech "gignasiak" doda do tego tematu w Edycji ankiete dotyczącą frakcji(o ile jest to teraz możliwe) i demokratycznie wybierzemy bo w sumie wątpię że one się czymkolwiek różnią poza początkowymi lokacjami oraz wątkami fabularnymi.
Nie mieszajmy ludziom w głowach. Niech już zostanie ta Umbra.
Noi git.Teraz nicki podawajcie
BoskaBulwa albo BulwaZaglady :D
Ja i moi ludzie już czekają na klienta tez gramy dość duża ekipa guru znasz nasz kanał TS3 jak chcesz to wbijaj
Frakcja Umbra!
Podoba mi się motto Umbra: "Our philosophy is: get the job done, get the money, and get out.")))
Najemnicy
No to Umbra Umbra Mamy jakiś komunikator czy coś ?
Czy to prawda, że w grze są ograniczenia na instancje ?
2 Wymagania 18+ i TS3 jeżeli ktoś spełnia warunki to może dołączyć do mnie i mojej ekipy chetnych zapraszam na pw tam podam adres TS3 i hasło
Witam też chętnie dołączę do frakcji/gildii
ja będę miał nick Estia
Argh... chciałbym się przyłączyć ale będę grać po stronie Corony lub Aurora (bardziej mi odpowiadają ich poglądy) D-: Ale jeszcze się zobaczy, może się skuszę na Umbrę. Nick jak tutaj zapewne.
Są już linki. Ściągać.