Brak E-maila z Veteran+Gp

Wiatma.

Mam taki problem grałem CBT Aion f2p osiągnąłem 11lvl co powinno dac mi konto Veteran +gp 7 dni ale nie dostałem e-maila na poczte.

Sprawdziłem w Spamie itd itp i nigdzie nie mam wiadomości

Poczte mam na Wp

Teraz pytanie co moge zrobic aby otrzymac konto Veterana które mi sie należy.

Napisz do supportu: support@aionfreetoplay.com

Nie zapomnij podać loginu swojego konta.

wp i o2 to żal a nie poczta, wiekszosc maili nie dochodzi albo ma kolosalne opoznienia

wujek malo iedy sie zgadzamy ale teraz powiem ze masz racje polskie poczty ssaja bedziesz mial wiele opoznien jak bedziesz zakladal konta na miendzynarodowych stronkach zaloz sobie na Gmail najmniej spamu i najszybsza poczta (bo od google)

True w 100%. Jeśli masz konto z wp.pl to nie zdziw się jak mail w ogóle Ci nie przyjdzie :D

Mam poczte na gmail ale do gier zrobilem sobie na Wp zreszta aktywacja konta przyszła normalnie wiec myślałem że nie bedzie problemow

No to chyba sobie nie pogram:( bo na darmowym koncie nie ma sensu gra. :angry:

warn_ico.png
Za dp. - Dzz'

Jak już wyżej wspomniałem, napisz do supportu. Przedstaw sprawę i zwróć się z prośbą o ewentualne wysłanie tego komunikatu na inny email. Ta wiadomość jest taka ważna? Chyba nie. Każdy dostanie jeszcze jeden email przed startem serwerów - "You can find out how to unlock your reward in a separate email, which we will send you ahead of the live version launch."

to ze nie otrzymales maila nie znaczy ze nie masz weterana weterana ma kazdy kto uczestniczyl w beci KAZDY wiec nie przejmuj sie

to ze nie otrzymales maila nie znaczy ze nie masz weterana weterana ma kazdy kto uczestniczyl w beci KAZDY wiec nie przejmuj sie

Czytam z zainteresowaniem WSZYSTKIE Twoje posty. Postanowiłem Ci pomóc :)

, . / ; ' [ ] < > ? : " { } = + - _ ` ~ \ |

Tutaj masz większość znaków. Proponowałbym sobie skopiować kropki, by chociaż zdania porozdzielać. Przecinki też by się przydały. Powodzenia ;)

warn_ico.png
Nie badz taki dowcipnis. Warn za wiadomosc, ktora nie ma zwiazku z tematem. - Dzz'

Ogarze. Tylko że on nie szuka tego maila, żeby się przy nim fapować i czekać na fanfary, ale żeby właśnie odebrać te nagrody, a bez maila nic nie zrobi -.-

dziekóje ci bardzo bo mam klawiatóre z dżewa :D i niestety nie mam tam znakóF ktornych nie uRZywam

...nie chce ci sie czytac moich postow albo kalecza twoj wzrok? to nie czytaj ja tu nie jestem po to zeby blyszczec polszczyzna a zeby pomoc ludziom :D so get off

VampirX4

mam tego maila jak kazdy i nie ma tam nic w stylu kliknij bo nie dostaniesz to poprostu powiadomienie jego poczta to wp i pewnie to jest problem maila dostanie za pare dni moze

dziekóje ci bardzo bo mam klawiatóre z dżewa i niestety nie mam tam znakóF ktornych nie uRZywam ...nie chce ci sie czytac moich postow albo kalecza twoj wzrok? to nie czytaj ja tu nie jestem po to zeby blyszczec polszczyzna a zeby pomoc ludziom so get off

Cała Polska i Białystok przeprasza za niego. Jak chcesz pomóc ludziom, którzy ledwo są w stanie Cię rozczytać? Szyfrujesz te wiadomości czy jak? Spacji przestań używać, to już będzie bardziej czytelne. :unsure:

warn_ico.png
OT. - Dzz'

Skoncz z tym off topem nie masz nic do dodania na temat nie pisz albo zaloz temat obrazajacy moja znajomosc j.polskiego na hydeparku

forum to nie miejce gdzie musze pisac ja do urzednika

warn_ico.png
OT. - Dzz'

@MagarPL

Ale zrozum. Jeśli nie doszedł do niego ten mail, to wątpię czy dojdzie ten z gold packiem i veteranem.

Chociaż na wp i inne polskie "maile", wiadomości dochodzą ciut później.

ale skoro bral udzial to dostanie veta tak czy siak jak nie ma maila to moze upewnic sie u supporta kazde konto jest vetem ktore bylo na becie a nie tylko wybrane

Dalej Cię nie rozumiem. Chciałbym Ci przypomnieć, że w Aiona f2p na CBT grały też osoby z oficjala. Na mail przyjdzie kod do użycia. Nie odczytasz go bez maila.

Ok dziękuję wszystkim za pomoc.

Hej no więc ja mam taki sam problem:P

Grałem w bete od samego początku, nabiłem 22lvl a żadnej wiadomości nie otrzymałem z potwierdzeniem konta Veteran i GP :huh:

Czy jest sznasa,że otrzymam te bonusy??

PS: Podczas CB miałem konto Veteran.

konto otrzymasz ale jest problem taki, że na meila przyjdą Ci kody do wykorzystania, a jak nie przyszedł ci mail z potwierdzeniem veterana i gp to raczej nie przyjdą Ci też kody, tak więc proponuje napisać do supportu aiona lub też czekać z nadzieją, że może jednak przyjdzie coś na skrzynkę :)