Dzień dobry. Mam problem z Teso. Zainstalowałem grę, odpaliłem przez launchera i albo wyskoczy error 208, albo inny, więc poczytałem trochę i można niby odpalić grę bezpośrednio z folderu z grą, bez launchera. Tak też zrobiłem i wszystko działa bez problemu do momentu, kiedy wpiszę login, hasło w grze, pojawia sie ten filmik i potem jest ekran z losową grafiką i kółkiem loadingu w prawym dolnym rogu. No i tak zostaje, nic więcej się nie dzieje, tzn. albo działa to tak długo że dostaję disconnecta po ok. 10min. albo mieli do momentu że nagle mam tylko czarny ekran i nic nie mogę zrobić, muszę resetować kompa bo nawet alt+tab nie działa.
Pytanie moje takie, czy za słaby komp, czy launcher źle coś pobrał. Czytałem że na słabym kompie niektórzy tak mają, ale gra mi normalnie działa do tego momentu, jeśli można tak napisać Komp to: Intel Core2Duo E4500, grafa: Radeon 6670, 2gb ram...wiem że to drewno, ale jak narazie wszystkie gry śmigają, obecnie gw2, wildstar, wcześniej aion, BD itp...
Ktoś miał podobny problem? Bo w necie tematy na forach są, tylko większość nieaktualnych i nie wiem czy da się może rozwiązać ten problem bez wymiany kompa