Brak graczy dookoła

Witam. mam poważny problem, ponieważ chciałem z kumplem pograć w jakieś mmo - najpierw wypróbowaliśmy Ether Saga. Jednak ja miałem jakiś problem, ponieważ nie wyświetlało mi dookoła żadnych graczy. Kumpel był na tym samym serwie i kanale, ale nie widział mnie, ani nawet nie mógł wysłać wiadomości. To samo mam w grze Forsaken World. Próbowałem innych serwerów, zrobiłem nowe konto, ale dalej nic. Nie wiem co robić. Nigdy takie coś mi się nie przydarzyło. Jestem, ale tak jakby mnie nie ma.

masz na myśli to że jesteś w grze ale masz status offline ?

W sensie, że czuje się jakbym grał w MMO w trybie offline. Jedynie czasem uda mi się zobaczyć jednego/dwóch graczy i widzę jak jacyś goście gadają na kanale WORLD. To tyle. Jak np chce wyszukać ludzi do party to mi nikogo w pobliżu nie wyświetla. W Ether Saga mimo iż z kumplem byliśmy na tym samym serwie i kanale to nie widzieliśmy się (no, ja nikogo nie widziałem) i nie mogliśmy sobie wysłać PW ani zaproszenia. Kumplowi pisało, że gracz musi być offline. Pierwszy raz w życiu stało mi się coś takiego.

Początkowa lokacja każdej rasy w FW jest zazwyczaj pusta, przejdziesz do głównego miasta (po pół godzinie gry) i zobaczysz tłumy.

Ale w Ether Saga stałem w tym samym miejscu co kumpel i on nie widział mnie, a ja jego. Poza tym mówił, że jest chmara ludzi. A początkowe lokacje są aż tak puste? Bo nie ma nikogo w promieniu chyba kilometra

mam jeszcze pytanie, grasz na low detalach z minimalną widocznością dystansu ? ;p

A co ma do tego wysyłanie PW i zapro? -.-

Jeśli nie widzieliście siebie, ktoś mógł być na innym realmie. Napewno wpisujecie dobrze nick i formułkę na whisper?

Gram w FW i wszystko chodzi jak należy. Co do miejsca w którym startujemy grę, jest pusta ponieważ po wbiciu 10 lvla przechodzi się do głównego jak narazie miasta , tam zobaczysz mase ludu.

@down - przynajmniej staram się mu pomóc/namierzyć a nie tak jak ty spamujesz i nic nie wnosisz do tematu, baranie.

Pisał, że byli na tym samym serwerze i realmie, a jego kolega stojący obok widział mase ludzi, a on sam nie.

no właśnie, kolega gra na większych detalach a on na low

szanujzielen a co mają detale do tego czy widzisz czy nie widzisz ludzi?

to że jak masz low detale i low dystans to nie widzisz nikogo ?

w Jade Dynasty jest też taka opcja, że mogłeś ukryć graczy może w FW też jest.

Na którymś z F'ów było coś takiego :P

Ale nie jestem pewnien.

Czy wy ludzi czytacie co on pisze? Gdyby tylko nie widział ludzi to tak, ale nikt nie może mu wysłać PW/zapro bo pokazuje, że jest off/

warn_ico.png
Warn za nagminny offtop. - crracked

Witam. mam poważny problem, ponieważ chciałem z kumplem pograć w jakieś mmo - najpierw wypróbowaliśmy Ether Saga. Jednak ja miałem jakiś problem, ponieważ nie wyświetlało mi dookoła żadnych graczy. Kumpel był na tym samym serwie i kanale, ale nie widział mnie, ani nawet nie mógł wysłać wiadomości. To samo mam w grze Forsaken World. Próbowałem innych serwerów, zrobiłem nowe konto, ale dalej nic. Nie wiem co robić. Nigdy takie coś mi się nie przydarzyło. Jestem, ale tak jakby mnie nie ma.