Brak internetu po formacie xp

Witam otóż mam nietypowy problem niedziała mi internet po formacie na xp dziwne jest to że niepisze że niemam sterów wogóle jak wchodze w menadzer urządzeń niema tam karty sieciowej i to jest dziwne i niewiem co zrobić moja płyta gło

wna to asrock n68c-s ucc prosił bym o pomoc bo jestem w tym zielony

http://www.asrock.co…=Download&os=XP te nvidia all in 1 . Wystarczylo wpisac w google nazwe plyty glownej i dodac drivers.

Ściągnij sterowniki i zainstaluj je nawet jak nie widzi sprzętu. Ich liste znajdziesz bez problemu gdy do google wpiszesz nazwę płyty głównej. Swoją drogą powinieneś mieć do niej płytkę ze sterownikami.

niestety lipa :/ 1 sterownik sie niechce zainstalowac :(

A spróbuj tylko ściągnąć te sterowniki VGA na dole (78 mb i powinno tam być to czego potrzebujesz), bo wystarczy, że zassiesz te do karty (lanowe).

Jak to nie chce, co wyskakuje? Jakiś błąd?

użyj programu AIDA poda ci wszystkie dane m.im. jaką masz kartę sieciową, później google pomoże

Witam otóż mam nietypowy problem niedziała mi internet po formacie na xp dziwne jest to że niepisze że niemam sterów wogóle jak wchodze w menadzer urządzeń niema tam karty sieciowej i to jest dziwne i niewiem co zrobić moja płyta gło

wna to asrock n68c-s ucc prosił bym o pomoc bo jestem w tym zielony