Po darmowym weekendzie ESO na steamie postanowiłem zakupić Edycję GOLD. Kupiłem ją na allegro a kod wpisałem na oficjalnej stronie w reedem code, lecz nie mam możliwości ściągnięcia gry. Z tego co mi wiadomo w zakładce " Account Summary" powinien wyświetlić się przycisk " Download", ale zamiast tego jest tylko instrukcja do instalacji serwera testowego bez żadnych linków. Ktoś wie jak mogę ściągnąć luncher?
Brak możliwości ściągnięcia gry po zakupie
mialem na chrome podobny problem zmieniłem przeglądarke i znikną
Niestety nie pomogło
Mam grę w Billing History a i tak nie mogę jej ściągnąć
OK problem rozwiązałem Dla tych co mają to samo: https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/37942/kw/download
Ja mam podobnie tylko z kientem steamowym. Tez nie widać na stronce linku z download. Może kupiłeś wersje steamową dlatego?
Po darmowym weekendzie ESO na steamie postanowiłem zakupić Edycję GOLD. Kupiłem ją na allegro a kod wpisałem na oficjalnej stronie w reedem code, lecz nie mam możliwości ściągnięcia gry. Z tego co mi wiadomo w zakładce " Account Summary" powinien wyświetlić się przycisk " Download", ale zamiast tego jest tylko instrukcja do instalacji serwera testowego bez żadnych linków. Ktoś wie jak mogę ściągnąć luncher?