Brak możliwości ściągnięcia gry po zakupie

Po darmowym weekendzie ESO na steamie postanowiłem zakupić Edycję GOLD. Kupiłem ją na allegro a kod wpisałem na oficjalnej stronie w reedem code, lecz nie mam możliwości ściągnięcia gry. Z tego co mi wiadomo w zakładce " Account Summary" powinien wyświetlić się przycisk " Download", ale zamiast tego jest tylko instrukcja do instalacji serwera testowego bez żadnych linków. Ktoś wie jak mogę ściągnąć luncher?

mialem na chrome podobny problem zmieniłem przeglądarke i znikną

Niestety nie pomogło :(

Mam grę w Billing History a i tak nie mogę jej ściągnąć :(

OK problem rozwiązałem :D Dla tych co mają to samo: https://help.elderscrollsonline.com/app/answers/detail/a_id/37942/kw/download

Ja mam podobnie tylko z kientem steamowym. Tez nie widać na stronce linku z download. Może kupiłeś wersje steamową dlatego?

Po darmowym weekendzie ESO na steamie postanowiłem zakupić Edycję GOLD. Kupiłem ją na allegro a kod wpisałem na oficjalnej stronie w reedem code, lecz nie mam możliwości ściągnięcia gry. Z tego co mi wiadomo w zakładce " Account Summary" powinien wyświetlić się przycisk " Download", ale zamiast tego jest tylko instrukcja do instalacji serwera testowego bez żadnych linków. Ktoś wie jak mogę ściągnąć luncher?