Siemanko, na smurfowym koncie na EUNE wbiłem dywizję silver III. Dziś oczywiście wszystko zresetowało się i gracze podostawali nagrody za tamten sezon. Zaskoczył mnie brak nagród na moim koncie. Słyszałem, że toksyczni gracze nie otrzymają tych nagród, ale w związku z tym, że otrzymałem Mystery Gifta myślałem, że wszystko ok. Czyżby dopiero rozdawali?
Brak nagród za sezon 4
Gdzieś Ty taką informacje dostał? Jedyne co słyszałem, to na koniec sezonu 4, 5tki miały coś dostać.
Jedyne co srebra dostawały to ramka ;p
Btw. nagrody dostawało się na koniec sezonu 4 masz racje A TO JUZ BYŁO BARDZO DAWNO TEMU teraz trwał przed-sezon więc co ty chciales dostac
mnie wkurza ze mialem gold I nic nie dostalem nawet ramki a teraz gram by znowu wbijac dywizje i co potrezba 10 gier z czego 6 zagranych i 4 lose 2 win bo ciagle natrafiam ta ludzi co albo trolluja albo afk i wez tu sie nie wkurzaj ;/
Ja sobie odpuszczam ranki na początek sezonu - tak zdrowiej.
@op: ale jakie nagrody konkretnie chcesz dostać za koniec sezonu? Bo jeśli nie o nagrody za zachowanie, to o co? Wcześniejsze nagrody poszły zaraz po zakończeniu sezonu...
Człowieku ty się po 2 miesiącach obudziłeś, że nie masz nagrody za sezon? XD
Mogą być 2 wyjścia :
a) 1 miałeś kilka afk, niestosowne zachowanie na rankedach. Riot zdegradował twoją ramkę, zabrał wszystkie nagrody za sezon 4.
2 Wybiłeś silver w przed sezonie, albo dzisiaj po rozegraniu 10 meczów wrzuciło cię do silver. W takiej sytuacji nagrodę dostaniesz dopiero na koniec sezonu 5.
Nie ma to jak wygrać 2/10 :>
Siemanko, na smurfowym koncie na EUNE wbiłem dywizję silver III. Dziś oczywiście wszystko zresetowało się i gracze podostawali nagrody za tamten sezon. Zaskoczył mnie brak nagród na moim koncie. Słyszałem, że toksyczni gracze nie otrzymają tych nagród, ale w związku z tym, że otrzymałem Mystery Gifta myślałem, że wszystko ok. Czyżby dopiero rozdawali?