Brak nagród za sezon 4

Siemanko, na smurfowym koncie na EUNE wbiłem dywizję silver III. Dziś oczywiście wszystko zresetowało się i gracze podostawali nagrody za tamten sezon. Zaskoczył mnie brak nagród na moim koncie. Słyszałem, że toksyczni gracze nie otrzymają tych nagród, ale w związku z tym, że otrzymałem Mystery Gifta myślałem, że wszystko ok. Czyżby dopiero rozdawali?

Gdzieś Ty taką informacje dostał? Jedyne co słyszałem, to na koniec sezonu 4, 5tki miały coś dostać.

Jedyne co srebra dostawały to ramka ;p

Btw. nagrody dostawało się na koniec sezonu 4 masz racje A TO JUZ BYŁO BARDZO DAWNO TEMU teraz trwał przed-sezon więc co ty chciales dostac

mnie wkurza ze mialem gold I nic nie dostalem nawet ramki a teraz gram by znowu wbijac dywizje i co potrezba 10 gier z czego 6 zagranych i 4 lose 2 win bo ciagle natrafiam ta ludzi co albo trolluja albo afk i wez tu sie nie wkurzaj ;/

Ja sobie odpuszczam ranki na początek sezonu - tak zdrowiej.

@op: ale jakie nagrody konkretnie chcesz dostać za koniec sezonu? Bo jeśli nie o nagrody za zachowanie, to o co? Wcześniejsze nagrody poszły zaraz po zakończeniu sezonu...

Człowieku ty się po 2 miesiącach obudziłeś, że nie masz nagrody za sezon? XD

Mogą być 2 wyjścia :

a) 1 miałeś kilka afk, niestosowne zachowanie na rankedach. Riot zdegradował twoją ramkę, zabrał wszystkie nagrody za sezon 4.

B) 2 Wybiłeś silver w przed sezonie, albo dzisiaj po rozegraniu 10 meczów wrzuciło cię do silver. W takiej sytuacji nagrodę dostaniesz dopiero na koniec sezonu 5.

Nie ma to jak wygrać 2/10 :>

Siemanko, na smurfowym koncie na EUNE wbiłem dywizję silver III. Dziś oczywiście wszystko zresetowało się i gracze podostawali nagrody za tamten sezon. Zaskoczył mnie brak nagród na moim koncie. Słyszałem, że toksyczni gracze nie otrzymają tych nagród, ale w związku z tym, że otrzymałem Mystery Gifta myślałem, że wszystko ok. Czyżby dopiero rozdawali?