Witam, od jakiegoś czasu mam problem w trybie turniejowym w pierwszej rundzie (pistoletowej) otóż nie mam w niej radaru, co przeszkadza mi w grze ponieważ często z niego korzystam. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Oczywiście po pistoletówce radar się włącza i wszystko bangla.
Brak radaru
Podepne sie ja mam podobny problem jak pykam sobie tdm i czasem jak nowa mapa jest wczytam sie na nia a potem psikus ani celownika ani hp ni radaru po prostu zero i tak przez 10min;/ jeszcze dziala reconect do serwera.
zmien rozdzielczość na inną a potem znowu na optymalną. gdy nie macie radaru nie macie też tabeli wyników?
Efes, mam wszystko zawsze. Jedynie brak radaru w pistol round, czyli pierwsza runda po każdej stronie czy to CT czy TT. I tylko na match makingach, czyli rankingowych grach.
na wszystko co znika czyli tabulator radar i broń pomaga zmiana rozdziałki. jeśli ci to nie pomogło to nie wiem.
Witam, od jakiegoś czasu mam problem w trybie turniejowym w pierwszej rundzie (pistoletowej) otóż nie mam w niej radaru, co przeszkadza mi w grze ponieważ często z niego korzystam. Czy ktoś wie jak temu zaradzić? Oczywiście po pistoletówce radar się włącza i wszystko bangla.