Brak Reakcji Przy właczaniu Gry

Witam, Dzisiaj sciągnołem gre. Wszystko Dobrze, lecz zagrałem tylko jeden raz ... Mialem ze tak powiem misje ktorej nie chcialo mi sie przechodzic poczym wyszedlem z gry.

Od tamtej pory nie moge w ogóle wejsc na C9. Próbuje przez rożne przeglądarki ale nic nawet nie rusza. Próbuje przez lunchera też wogóle nie rusza..

Poprostu zero reakcji jak bym nawet nie probował właczyć...

Prosze o jak najszybszą pomoc !

Przeinstaluj gre , wyczyść kompa ccleaner , zdefragmentuj go , wyłącz antywirusa i spróbuj wejść jeszcze raz . Miałem dokładnie ten sam problem , ale nic nie pomagało to zrobiłem format , Przez pierwsze kilka dni mogłem grać normalnie jednak problem powrócił , na twoim miejscu poczekałbym na to aż webzen się ty zajmie bo szkoda naszego czasu . Jeszcze jedno kiedy odpalasz gre widać ją w procesach?

Kumpel miał ten sam problem pomógł oto ten sposób:

Panel Sterowania>Sprzęt i Dźwięk > Dźwięk > Odtwarzanie > Głośnik(właściwości)(czy tam słuchawki zależy na czym siedzisz) > Zaawansowane > Format domyślny i zmień na "16-bitowe, 48000 HZ (Jakość DVD)"

@Up

Niestety nie pomogło :/

@ElAdikos

Nie widze Nawet tej gry w procesach zero reakcji ...

Hmm a uruchomienie jako administrator ?Pobaw się może zgodnością z innymi systemami. Antywirus nic nie po blokował?

@Up Praktycznie nic nie pomaga :/

Przeinstaluj gre , aż do skutku

Jaką wersję pobrałeś? Niedawno pojawiła się nowa (można ją włączać ikoną/skrótem), ale stara wymaga włączania poprzez c9.webzen.com/main (kliknij na start, najlepiej google chrome).

Zamykanie alt+f4 jest średnim rozwiązaniem. Jeżeli da się ręcznie włączyć sam launcher, to można spróbować z "check", jeżeli nie, to reinstall :(

mam ten sam problem zrobilem wszystko co kazaliscie nadal nic nie dziala prosze o pomoc

Wylacz i wlacz kompa to zawsze dziala, ja tak robie jak mi C9 nie chce sie odpalic!

zrobiłem tak i nadal nie wiem czego włączam gre daje login okno znika i d*pa ;o

Witam, Dzisiaj sciągnołem gre. Wszystko Dobrze, lecz zagrałem tylko jeden raz ... Mialem ze tak powiem misje ktorej nie chcialo mi sie przechodzic poczym wyszedlem z gry.

Od tamtej pory nie moge w ogóle wejsc na C9. Próbuje przez rożne przeglądarki ale nic nawet nie rusza. Próbuje przez lunchera też wogóle nie rusza..

Poprostu zero reakcji jak bym nawet nie probował właczyć...

Prosze o jak najszybszą pomoc !