Brak Stracha

Po dość dłuższej przerwie(stancja bez internetu :o) postanowiłem wrócić do AA. Okazało się, że mail na którym był strach został usunięty, czy da się go jakoś odzyskać?

kolejna sprawa:

Przed premierą AA kupiłem najdroższy pakiet grałem na Alphie oraz potem na oficjalnym EU (To ta właśnie postać przesiała stracha^^) Do konta był dołączony kostium oraz gilder, czy jak skasuję postać i zrobię nową to będę miał te rzeczy od początku (na Alta przyszły mi Itemy)

Jak ktoś chętny to zaczynam na nowo na Kyprosa chyba że są chętni pograć na Eana tam ma postac na 50 lvl Nick:

Uciek

Czekam na odp.

Pozdrawiam !

Ja jestem w stanie, przynajmniej mam taką nadzieję :D .

Miałeś farmę, nie grałeś długo więc wygasła. Przyszedł mail z rzeczami z farmy, którego możesz odczytać przez 30dni potem znika. W nim zawsze jest farm design.

Czy da się to odzyskać? Nie wiem, zależy jak podchodzą do tego GMowie. Jest to elementy gry, jak będą wyrozumiali weseli i przyjaźni to może Tobie to dadzą. Jeśli nie, to możesz jedynie od kogoś odkupić farmę, bądź zrobić alta, zdobyć design i odsprzedać swojej głównej postaci farmę.

O ile pamietam to rzeczy z founder packa dostaje tylko 6 pierwszych nowych postaci zrobionych na koncie.

Jak skasujesz postać i zrobisz nowa z tym samym nickiem to powinienes dostać itemy. Zależy od wyższej reguły, jak to będzie 7 postać nie dostaniesz.

Nie jestem tylko pewny tych informacji, są stare i mogli coś zmienić.

Po dość dłuższej przerwie(stancja bez internetu :o) postanowiłem wrócić do AA. Okazało się, że mail na którym był strach został usunięty, czy da się go jakoś odzyskać?

kolejna sprawa:

Przed premierą AA kupiłem najdroższy pakiet grałem na Alphie oraz potem na oficjalnym EU (To ta właśnie postać przesiała stracha^^) Do konta był dołączony kostium oraz gilder, czy jak skasuję postać i zrobię nową to będę miał te rzeczy od początku (na Alta przyszły mi Itemy)

Jak ktoś chętny to zaczynam na nowo na Kyprosa chyba że są chętni pograć na Eana tam ma postac na 50 lvl Nick:

Uciek

Czekam na odp.

Pozdrawiam !