Witam
Myślę, że administracja nie będzie miała mi za złe zakładanie nowego tematu (bo równie dobrze mogłem w starym), jednak chciałem by więcej osób zainteresowało się tym postem i pomogło mi w skompletowaniu listy i opisów gier, które nie znalazły się na stronie.
Mając trochę czasu udało mi się wypisać te tytuły, których brakuje w spisie. Dziw bierze, że niektóre z nich nigdy nie zostały dodane. Nie mówię tutaj o jakimś "Seal Online", tylko o znanych dziełach, które były wielokrotnie wspomniane w newsach czy na forum.
A więc zaczynajmy:
Bounty Bay Online
Zentia
Soul Master
Dragon Oath
Blade Wars
Asda Story
Avalon Heroes
Land of Chaos Online (LOCO)
Carom3D
Cloud Nine
N.E.O Online
Scions of FATE
CosmicBreak
King of Kings 3
Clone Wars Adventures
Heroes of Three Kingdoms
Cronous (błąd)
Dance Online
Deicide (ma być online)
Dungeon Party
FairyStory Online
FairyLand Online
Fantasy Earth Zero
Gates of Andaron (4Story)
Great Merchant
Hello Kitty Online
Heroes in the Sky
Heroes of Might and Magic Online
Hockey Dash
Kingdom Heroes
Lost Saga
Luminary: Rise of the Goonzu
Mercenary Wars
MLB Dugout Heroes
Neo Steam
Pandora Saga
Pangya
Red Cliff (azjatycki odpowiednik Heroes of Three Kingdoms)
Red War
Return of Warrior (wersja global ex-RYL)
RF Online
Seal Online
Shot Online
Tales of Pirates 2
Three Kingdoms: The Battle Begins
Water Margin Online
World of Tanks
Zodiac Online
Jak widzicie jest to spora ilość "zaginionych w akcji". Kilka z nich jest jeszcze w fazie CBT, jednak nie przeszkadza to w ułożeniu opisu lub podaniu stronki wraz z gameplay'em. Ponadto doszukałem się także kilku błędów (Cronous zamiast Cronus) czy brakujących członów (Deicide zamiast Deicide Online), jednak te niedociągnięcia usunę sam.
Z tymi tytułami, z którymi miałem styczność postaram się napisać opisy, jednak oczywiście do pozostałych będzie mi potrzebna wasza pomoc. Jest to o tyle łatwe, że nie trzeba grać długo żeby napisać zwykły opis. Wystarczy kilka kluczowych informacji, nie oczekujemy recenzji.
PS Aha jeśli przeoczyłem jakiś tytuł, lub jest już na stronie - Przepraszam.