Brand Czy Swain

Za niedługo (jak riot mi odda ip -,-)będę miał sporą sumkę.Zastanawiam się nad kupnem między Swainem a Brandem.Każdy kumpel mi truje , żebym kupił swaina , ale chcę też znać waszą opinię.Dodam jeszcze , że lubię być op i kosić typów :D.Do tej pory najlepej mi się grało fiddlestickiem , veigarem i ryzem.

@Down 20 ;p , muszę jeszcze kupić parę run na ap , ale grałem tylko tymi magami i chcę sobie też sprawić nowego.

Który masz poziom ?

To też jest ważne.

Nie bądź op tylko bądź pro - taka moja rada

Powiem tyle , że w miarę ogarniam , ale do bycia pro mi trochę brakuję , ale żeby ogarnąć postać to nie jest duży problem :P.

Polecam Ci Branda - łatwy start, kosi praktycznie wszystko, jest ekstra mega uber magiem. Naprawdę świetny ten dmg + ta procentówa! Poza tym jedt dobrym farmerem. Brand jest postacią silniejszą w rękach normalnego gracza. W rękach doświadczonych moim zdaniem na remis.

Co do Swain'a - przyznam szczerze, że to mój main - w dodatku ulubiona postać pod każdym względem. 2xDoT. Ult troche ostatnio znerfiony ale w TF robi masakrę. To jest mag z dobrym survi, jeżeli przeciwnicy nie wrzucą na Ciebie ignite bądź coś podobnego naprawdę ciężko jest Cię ubić. Swain jest trudniejszą postacią - jednak granie nim przynosi wiele frajdy. Poza tym IMO wygląda kozacko w formie kruka :)

Wybór pozostawiam Tobie - polecam jednak Ci Branda, jako że to naprawdę kawał pożadnego piromanty!

Polecam ci Branda.Świetna postać bardzo łatwa (trudniejsza będzie dla gracza JestemRLZ z tematu "Postać za 1350" ^^).Super efekty gdy nasz cel jest podpalony, słup ognia zadaje dużo obrażeń jak mamy sporo AP i ulti które odbija się i zadaje wysokie obrażenia (najgorsze jak walniemy ulti w bohaterów a oni są obok minionów od nich tez niestety się odbija).Q daje stuna przeciwnikowi gdy jest podpalony więc można dużo zdziałać.Naprawdę ci go polecam gdyż mam go od dwóch miechów i nie nudzi się naprawdę ;).

PS.

Jak napisałeś reklamację do Riota po Polsku to będziesz czekał Tydzień lub dłużej tak jak ja w zeszłym tygodniu w czwartek złożyłem i nadal czekam na zwrot a się dowiedziałem jakbym napisał po angielsku to by było szybciej -.-

@up za pierwszym razem odpisali mi po 4 dniach , ale miałem źle , za drugim razem odpisali mi po jednym dniu , ale daty nie napisałem (sprzedaż posatci od kupna , miesiąc może minąc) i teraz czekam 3 raz -,-.

Brand, mimo ze moim mainem jesli chodzi o casterow jest własnie swain : d Dlaczego? Mimo ze kupilem swaina niedlugo po tym jak wyszedł dopiero po pewnym czasie do niego wrocilem, na poczatku w ogole nie umiałem nim grać i tylko skarzylem sie na low dmg. Zaby ogarniać swaina, trzeba dobrze ogarnac inych caster a brand idealnie sie nadaje na poczatek, swietny dmg, latwa farma i tak jak swain dobrze wyglada : D

To mówicie , żeby lepiej najpierw pograć Brandem i go ogarnąć , a potem jak kupie runy kupić swaina ? :D

Za niedługo (jak riot mi odda ip -,-)będę miał sporą sumkę.Zastanawiam się nad kupnem między Swainem a Brandem.Każdy kumpel mi truje , żebym kupił swaina , ale chcę też znać waszą opinię.Dodam jeszcze , że lubię być op i kosić typów :D.Do tej pory najlepej mi się grało fiddlestickiem , veigarem i ryzem.

@Down 20 ;p , muszę jeszcze kupić parę run na ap , ale grałem tylko tymi magami i chcę sobie też sprawić nowego.