Ja nie gram w gry żeby być najlepszy tylko żeby miec fun Może i działają, ale pewnie łatwo to wyłapać
Brave Frontier mobile (iOS and Android) RPG
Liczy się fun, to racja, nie mam zamiaru oszukiwać skoro już trochę kasy w to włożyłem.
Ja tego piorunowego juz z 15razy robilem i nic. Wcześniej ta wodną babkę chyba ze 30razy i nic. ;/ Pech.
Mam 48 lvl główny już.
Udało się po 15 razach na 1 lvl nic. Jedna próba na 2 i wypadł Choc straciłem chyba 15 potków / 1 resa / 2 global heale. A i tak ino 3 postacie mi zostały
Mogli by zrobić te cholerne gemy trochę tańsze.
Mi ani na 1lvl ani na 2lvl nie ma zamiaru wypaść. ;(
Chciałem ewoluowac Deana, ale w potrzebnych materiałach prócz wodnych stworkow jest pytajnik. Wie ktoś o co chodzi z tym pytajnikiem?
http://bravefrontierglobal.wikia.com/wiki/Dean Tu masz czego potrzebuje na każdą ewolucje.
Teraz z 1 na 2 pewnie Water Idol, dość ciężki przeciwnik na początku. We wtorki jest event na nie, Enchanted Paradise lvl 3, w lvl 2 wypadaja Spiryty, a w 1 nymphy.
Ja wczoraj raz zrobiłem w nocy nowy event na ziemną boxerke i wypadła. ;p http://bravefrontierglobal.wikia.com/wiki/Boxer_Nemia
Nie ma nowych chętnych ?
Ja sie pochwale moim udanym dniem
2x Earth Totem
1x Thunder Totem
Plus dropła Brawler Nemia ( Anima ) (***)
Mi ostatnio dropło to drzewo leczące, Great Tree Alneu (***) i z honor summon Iron Magress (**).
Udało mi się ostatnio do (****) ewoluować Locha, super silny łucznik, Lemie fajna ma aoe poisona chociaż rzadko trafia nim i Fenixa.
@Syusuke Fuji
To ja też się pochwalę czymś podobnym, bo w ostatnich godzinach Wetlands, trafiłem Spark Kick Zeln (Lord) (***). Teraz również poluję na Nemię (Anima i Guardian to bardzo dobre typy na nią, zważywszy na debuffy przy jej BB, więc masz farta ).
Zapraszam do znajomych (Leader: Shock Bow Loch ): 638 723 57 - Szczególnie potrzebuję water/fire leaderów, nie mam do nich farta.
Derp, pokaż cały swój team.
Badziewny, nic specjalnego nie mam, jak zawsze z moim szczęściem - rare summony idą tragicznie. xD Mój team:
1. Shock Bow Loch (Breaker) (****)
2. Queen Lidith (Guardian) (****)
3. Thunder Eze (Lord) (***)
4. Necromancer Lemia (Breaker) (****)
5. Royal Elimo (Breaker) (****)
Mam już trochę postaci cięzko mam wybrać skład:
1. Nature God Lance (Lord) 21/80 (*****)
2. Gaia Fist Nemia (Anima) 21/60 (****)
3. Thunder Kick Zeln (Guardian) 21/60 (****)
4. Champion Aem ( Guardian) 37/60 (****)
5. Hot Chef Lancia (Anima) 26/60 (****)
6. Royal Elmo (Lord) 19/60 (****)
7. Pixy Royal Leore (Oracle) 31/60 (****)
8. Holy Queen Luna (Breaker) 9/60 (****)
9. Leviathan (Anima) 1/40 (***)
10. Great Tree Alneu (Breaker) (***)
11. Blacksmith Galant (Oracle) 26/30 (**)
No i nie wiem kogo rozwijać teraz
No, rzeczywiście trudno wybrać ten "Dream Team", ja czuję, że jednej dobrej postaci mi brakuję. ;p
Teraz mam tak:
1. Leader: Pixy Royal Leore (Breaker) 30/60 (****)
2. Shock Bow Loch (Breaker) 38/60 (****)
3. Necromancer Lemia (Oracle) 45/60 (****)
4. Lava Phoenix (Anima) 30/60 (****)
5. Great Tree Alneu (Lord) 33/40 (***) To chce zmienić na coś spoko.
6. Hot Chef Lancia (Lord) 26/60 (****)
7. Pixy Leore (Orcale) 1/40 (***)
8. Boxer Nemia (Breaker) 6/30 (**)
9. Tinkerer Elulu (Lord) 40/40 (***)
10. Commander Weiss (Oracle) 20/60 (****)
11. Spark King Zeln (Lord) 13/40 (***)
12. Hell King Hades (Breaker) 22/60 (****)
13. Iron Magress (Anima) 10/30 (**)
Przydałby mi się jakiś wodny albo świetlisty. ;p
12. Hell King Hades (Breaker) 22/60 (****)
13. Iron Magress (Anima) 10/30 (**)
To są silne jednostki
Ja chyba spróbuje pod levelować
9. Leviathan (Anima) 1/40 (***)
10. Great Tree Alneu (Breaker) (***)
Jak uważacie ?
Drzewko jest bardzo spoko, nie wiem jak lewiatan, rzadko miałem z nim do czynienia.
Hades ma atak na 1 postać, na questy niepotrzebny, a Magress mi się po prostu nie podoba. ;p
Czy te wszystkie eventy takie jak metal parade w których jest podawany czas, jest o tej samej godzinie co w polsce ?
Czy te wszystkie eventy takie jak metal parade w których jest podawany czas, jest o tej samej godzinie co w polsce ?
Tak Czas jest ten sam
Więc 4-5PM to 16-17 u nas
Loch Ness po dzisiejszym metal parade Teraz trzeba go jeszcze wyżej zmienic
Mi ostatnio udało się zrobić na 4*, World Tree Alneu i Inventor Elulu.
Na globalwiki można sprawdzić, że pojawiły się nowe postaci 6*, są mega epickie.
Niedługo wprowadzają Metal Keye, a co z tym idzie, Fire/Earth/Thunder/Water Gody oraz Crystale (Więcej expa od Godów).