No czekamy, czekamy na te metal keye, dziś właśnie uwaliłem Thrunder Totem'a, i muszę wbić locha na 60lvl żeby zrobić z niego 5*. ;p
Derp widziałeś gdzieś jakieś konkretne daty wprowadzenia kluczyków?
No czekamy, czekamy na te metal keye, dziś właśnie uwaliłem Thrunder Totem'a, i muszę wbić locha na 60lvl żeby zrobić z niego 5*. ;p
Derp widziałeś gdzieś jakieś konkretne daty wprowadzenia kluczyków?
Niestety nie.
Musze się jednak pochwalić dzisiejszym osiągnięciem, nie miałem żadnej jednosti Light (Tak jak dalej nie mam Fire -.-), a jest zawyżona szansa na nie przez kilka dni, trafiłem zwykłe żółte drzwi, spękały się na miracle a w nich:
- Holy Master Aem (Oracle - niestety, ale i tak git ^^) (*****)
Zastanawia mnie co to jest za uber duper kox.
http://bravefrontierglobal.wikia.com/wiki/Grahdens
I jak go zdobyć. ;p
Ja poszalałem z questami I został mi już ino Boss z St Lamia
Zastanawia mnie co to jest za uber duper kox.http://bravefrontierglobal.wikia.com/wiki/GrahdensI jak go zdobyć. ;p
http://bravefrontierglobal.wikia.com/wiki/Summoners%27_Research_Lab Tu się da go zdobyć ;<
St Lamia podbita Teraz czas na Cordelica
Cordelia zaczyna być cholernie ciężka od Tower of Light's, gdzie nawet zwykle mobki są mega silne i zanim dojdziesz do boss'a to już nie masz potek. ;p
Ano, Cordelica strasznie dziwnie się skaluje, jest banalnie, nagle jedna plansza dalej jest tragedia.
Z ciekawości zrobiłem konto na globalu: (różni się od europe zdecydowanie)
Mój team póki co:
War Demon Vishra (****) Oracle - 26/60 Leader
Ice Selena (***) Anima - 34/40
Great Falcon Ziz (****) Guardian - 27/60
Geomancer Claris (*) Guardian - 3/15
Harpy (*) Guardian - 1/12
Zapraszajcie moje ip 28052884 (gram od niedawna ) a ile mieliście startów bo ja 3 (ognistego wodnego i tego ziemnego) i np chciałem tego elektrycznego kolesia i czy da się grac od nowa na tym samym telefonie ???
Pewnie się da Ale chyba trzeba wyczyścić telefon
Czytałem ,że można zdobyć tego elektr na honor .
@Syusuke jak zrobiłeś konto na globalu? Trzeba mieć chyba amerykańską wersje androida?
Kamirx ja startera miałem tylko jednego do wyboru, tego elektrycznego, ale szybko się go pozbyłem.
Ściągłem appke Mobogenie. I tam była amerykańska wersja
Nowy mobek wpadł Half Blood Lira (****) Anima 26/60
I grasz na 2 wersjach, nie gryzie się nic?
PS: Ściągnąłem to coś, ale jak odpalam to mi przekierowuję na sklep play i mam napisane, że "Ten produkt nie jest dostępny w moim kraju".
Jak go się pozbyłeś (zamieniłeś czy poszedł jako materiał fuse unit ).
Do fuse, sporo tego poszło do fuse, nawet 5* Queen Lilith przerobiłem na orzeszki, dziś do fuse użyłem Hell King Hades 4* i Hot Chef Lancia 4*, a i Inventor Elulu 4* też poszła. ;p
Mój obecny status to.
Summoner lvl: 63
Arena lvl: Commander (Win: 379, Lose: 349)
1. Leader: Pixy Royal Leore 4* (Breaker) 31/60 szukam też czegoś zastępczego.
2. Shock Bow Loch 4* (Breaker) 60/60 moja perełka, jutro będzie 5*
3. Necromancer Lemia 4* (Oracle) ;( 45/60
4. Lava Phoenix 4* (Anima) 31/60
5. Knight Will 2* (Lord) 34/40 nowy nabytek ;p
Mam jeszcze drugą Pixy 3*, World Tree Alneu 4*, drugiego Locha 3*, Iron Magress 2* i Holy Shit ;p Heidt 4*, oraz starter Selena 2* wypadła mi dziś z honora.
Ten team teraz będę stopniowo rozbudowywał, wygrywam już z totemami więc niedługo wszystkich na 5* zrobię. ;p
Nie wiem czy mam dziwne szczęście ale mam 12 lvl i drugi raz z rzędu z losowania za gemy był Mega rare xd
Za pierwszym Goddess Emilia 5*
Za drugim Holy Master Aem 5*
Tylko do d*py bo nie mam miejsca żeby nosić ich razem
Masz zajeb*ste szczęście, mi przez te wszystkie "rare summon" wypadły tylko 3 Mega Rare, z czego pierwszym była Queen Lilith na samym początku.
A ostatnio wypadły mi 2 pod rząd, dwa cholerne Holy Shit(Shot) Heidt.
Ale trochę się ciesze bo przyjemnie się wbija te gwiazdki samemu. ;p
- tego jest taki że nawet mając jedno z nich nie mogę mieć full party mam jeszcze jedno miejsce wolne
To za to ty masz pecha to losowania .-. Ale większa satysfakcja jak się samemu wbija to fakt