Brave Frontier mobile (iOS and Android) RPG

Jak wbijesz summoner lvl to bedziesz mógł mieć oboje. Po prostu brakuje CI cost, każda postać ma jakąś wartość, a ty masz określony limit, który zwiększa się z poziomem.

Wiem to :P Ta gra jest prosta do ogarnięcia ;3

http://www.mobogenie.com/pl/android.html Stąd ściągnij pełną wersje :)

Mi działało znaczy działa nadal global :)

Widziałem już też JP version :)

Rowniez zaczalem sobie pogrywac w BF.

Moj ID: 41036305.

Pozdrawiam.

Jeszcze przed wczoraj miałem ponad 1kk kasy, teraz nie mam nic i nie mogę z"fusować metali. ;p

A i gram też na globalu, jest przepaść między eu a globalna wersja. ;p

No to fakt ;) Ale eu goni :)

Moje ID z global: 1104626238

No z EU nie zrezygnuje, za dużo kasy na gemy wydałem. ;p

Ja gram też tu i tu :) ale na gemy nie wydałem nic ^^ Jak miałbym wydawać to na pewno w Europe ;)

No ja dopiero jakieś 5 dni gram

Grahdens' Stats:

Lord: HP 5112 ATK 1799 DEF 1700 REC 1500

LS: 20% increase to HP, ATK, DEF, REC of all units and 15% reduction in damage from Light and Dark units.

Hit count: 10

BB: 13 hit multiple target Light and Dark elemental damage and adds Light and Dark attributes to the attacks of all allied units for 2 turns (30BC to fill)

brave frontier

@umkoku widzę, że na globalu grasz, skoro zdobyłeś Grahdens'a, farciarz! ;p

Ja jakomś dobra passe mam :)

Wczoraj Alma wpierw Orcale potem Anima ( taka chciałem )

Dziś Water Totem po cięzkiej walce

Drugi raz jak próbowałem wyskoczył Light Totem więc 2 totemy w jednym runie to za dużo dla mnie ;)

Na globalu dziś kluczem dostałem na metal parade Light Crystal = 156k expa dla Light jednostek jeszcze wiecej :P Najgorsze ze biłem go chyba z 30 rund ;P

Na globalu czuję się jakbym w inną gre grał. ;p

Alma jest mega słaba, lepiej sobie kogoś innego zrekrutuj.

Metal parade też wejście jedno kosztuję 15 energii?

Na globalu czuję się jakbym w inną gre grał. ;pAlma jest mega słaba, lepiej sobie kogoś innego zrekrutuj.Metal parade też wejście jedno kosztuję 15 energii?

Tak 15 :) Ale wszystkie kolorki duszków się pojawiają :)

Alma jest do mojego pure light teamu brakuje mi tylko healera ;P

Nie mam miejsca na różne teamy, chyba, że sobie sloty powiększę. ;p

Ja będę grał tylko rainbow team, tylko muszę wyłapać jakiegoś lidera z tym fajnym Leader Skillem, chociaż nie wiem czy jakiś jest już na eu. ;/

Udało mi sie 2 water totema zgarnąć ;) No mnie ciągnie żeby wydać kasę ale się powstrzymuje :D

Jak zagrać na globalu? :< Pobrałem tą apke co podał Syusuke Fuji, ale ona przekierowuje mnie do Sklepu Play a tam pokazuje, że jest niedostępna w moim kraju Q.Q Czy jest jakiś inny sposób poza przywróceniem fabrycznych w tele ?

a z mojego linka pelna wersje pobrales ?

To musi być ta wersja z linka bo jak ściągasz normalnie z google play to nie przejdzie.

Jak co weekend cisza na forum :) Lubie soboty i niedziele. Bo zbieram tyle kasy ze starcza na ewolucje. Teraz na euro 1,5M. Na globalu 400k

Ja mam trochę ciężej ze zbieraniem kasy i na eu tylko 1kk, na globalu jakies 300k.

Jestem posiadaczem LG G2 mini i mi się su***syn przegrzewa chyba i gra crashuje. Na szczęście na eu nie wywala mnie z walki ale resetuje zdobyta karme i kase ;(. Na globcu jak mnie wywali to reset.