Jak wbijesz summoner lvl to bedziesz mógł mieć oboje. Po prostu brakuje CI cost, każda postać ma jakąś wartość, a ty masz określony limit, który zwiększa się z poziomem.
Brave Frontier mobile (iOS and Android) RPG
Wiem to Ta gra jest prosta do ogarnięcia ;3
http://www.mobogenie.com/pl/android.html Stąd ściągnij pełną wersje
Mi działało znaczy działa nadal global
Widziałem już też JP version
Rowniez zaczalem sobie pogrywac w BF.
Moj ID: 41036305.
Pozdrawiam.
Jeszcze przed wczoraj miałem ponad 1kk kasy, teraz nie mam nic i nie mogę z"fusować metali. ;p
A i gram też na globalu, jest przepaść między eu a globalna wersja. ;p
No to fakt Ale eu goni
Moje ID z global: 1104626238
No z EU nie zrezygnuje, za dużo kasy na gemy wydałem. ;p
Ja gram też tu i tu ale na gemy nie wydałem nic ^^ Jak miałbym wydawać to na pewno w Europe
No ja dopiero jakieś 5 dni gram
Lord: HP 5112 ATK 1799 DEF 1700 REC 1500
LS: 20% increase to HP, ATK, DEF, REC of all units and 15% reduction in damage from Light and Dark units.
Hit count: 10
BB: 13 hit multiple target Light and Dark elemental damage and adds Light and Dark attributes to the attacks of all allied units for 2 turns (30BC to fill)
@umkoku widzę, że na globalu grasz, skoro zdobyłeś Grahdens'a, farciarz! ;p
Ja jakomś dobra passe mam
Wczoraj Alma wpierw Orcale potem Anima ( taka chciałem )
Dziś Water Totem po cięzkiej walce
Drugi raz jak próbowałem wyskoczył Light Totem więc 2 totemy w jednym runie to za dużo dla mnie
Na globalu dziś kluczem dostałem na metal parade Light Crystal = 156k expa dla Light jednostek jeszcze wiecej Najgorsze ze biłem go chyba z 30 rund ;P
Na globalu czuję się jakbym w inną gre grał. ;p
Alma jest mega słaba, lepiej sobie kogoś innego zrekrutuj.
Metal parade też wejście jedno kosztuję 15 energii?
Na globalu czuję się jakbym w inną gre grał. ;pAlma jest mega słaba, lepiej sobie kogoś innego zrekrutuj.Metal parade też wejście jedno kosztuję 15 energii?
Tak 15 Ale wszystkie kolorki duszków się pojawiają
Alma jest do mojego pure light teamu brakuje mi tylko healera ;P
Nie mam miejsca na różne teamy, chyba, że sobie sloty powiększę. ;p
Ja będę grał tylko rainbow team, tylko muszę wyłapać jakiegoś lidera z tym fajnym Leader Skillem, chociaż nie wiem czy jakiś jest już na eu. ;/
Udało mi sie 2 water totema zgarnąć No mnie ciągnie żeby wydać kasę ale się powstrzymuje
Jak zagrać na globalu? :< Pobrałem tą apke co podał Syusuke Fuji, ale ona przekierowuje mnie do Sklepu Play a tam pokazuje, że jest niedostępna w moim kraju Q.Q Czy jest jakiś inny sposób poza przywróceniem fabrycznych w tele ?
a z mojego linka pelna wersje pobrales ?
To musi być ta wersja z linka bo jak ściągasz normalnie z google play to nie przejdzie.
Jak co weekend cisza na forum Lubie soboty i niedziele. Bo zbieram tyle kasy ze starcza na ewolucje. Teraz na euro 1,5M. Na globalu 400k
Ja mam trochę ciężej ze zbieraniem kasy i na eu tylko 1kk, na globalu jakies 300k.
Jestem posiadaczem LG G2 mini i mi się su***syn przegrzewa chyba i gra crashuje. Na szczęście na eu nie wywala mnie z walki ale resetuje zdobyta karme i kase ;(. Na globcu jak mnie wywali to reset.