Brawl Busters

2vk5.jpg

Ktos zna ? Ktos kojarzy ? Lubicie nawalanki ? hmm ?

:D

Nawet niezla gierka z platformy Steam, oczywiscie F2P ^^

Wcielamy sie w jedna z paru dostepnych postaci jak bokser, strazak czy bejsbolista i nawalamy sie w roznych trybach gry, np. DeathMatch, KillBoss, All4All itd :)

Cos ala SMITE ale potrzeba wiecej ogaru i zrecznosci i nie ma targetowania - lecz mamy tutaj non target wiec jest cool :)

Pamietacie Mario Kart ? Zawsze tam po przejechaniu jakiejs odleglosaci na drodze lezaly kulki ( bonusy ) w postaci bomb, blyskawic, przyspieszenia itd Tutaj tez to mamy co swietnie nam pomaga w walce :)

Zainteresowani ? Ja sobie pykam jako alternatywa od HellGate Global.

pozdrawiam

sciagam i zobacze;)

podajcie nicki na steamie :D

nie gram przez steama :)

qeshua :)

Dobra giera aby sie odstresowac :)

Mam 4 lvl boxera i jakies costiumy 3+ na pare dni ^^

Mam giere na odstresowanie, szybka rozgrywka i nie trzeba grac ciagle aby cos osiagnac :)

Wiec dobra alternatywa :)

Teraz szukam kolejnej gry cos w klimacie sredniowiecznym fantasy :) ale to juz w innym temacie.

szybka rozgrywka?:P tego bosa co zbilismy mu polowe hp bilismy 20 min:P a deathmatch tez troche trwa:D narazie musze obczaic jaka postac mi przypadnie do gustu sprawdzalem poki co strazaka i boxera

no szybka ^^

w normalne mmorpg gralbys pare h lub dni lub miesiecy aby cos osiagnac albo ubic znienawidzonego bossa :)

fakt :D ten rozowy grubas mnie wkurza bo pod koniec brzuchalem miazdzyl cala arene xD

2vk5.jpg

Ktos zna ? Ktos kojarzy ? Lubicie nawalanki ? hmm ?

:D

Nawet niezla gierka z platformy Steam, oczywiscie F2P ^^

Wcielamy sie w jedna z paru dostepnych postaci jak bokser, strazak czy bejsbolista i nawalamy sie w roznych trybach gry, np. DeathMatch, KillBoss, All4All itd :)

Cos ala SMITE ale potrzeba wiecej ogaru i zrecznosci i nie ma targetowania - lecz mamy tutaj non target wiec jest cool :)

Pamietacie Mario Kart ? Zawsze tam po przejechaniu jakiejs odleglosaci na drodze lezaly kulki ( bonusy ) w postaci bomb, blyskawic, przyspieszenia itd Tutaj tez to mamy co swietnie nam pomaga w walce :)

Zainteresowani ? Ja sobie pykam jako alternatywa od HellGate Global.

pozdrawiam