Breath rekrutuje

Na wstępie chciałbym napisać, że gildia ta nie jest jeszcze utworzona, chce aby powstała ona na dniach, może nawet dzisiaj, co ważne NA FRESCH SERWERZE-PROPHECY. Co do strony po której gildia się opowie, będzie to uzgodnione wraz z gildią. Dlaczego kolejna nowa gildia? Większość gildii ma cel, który w tej grze jest jak najbardziej na miejscu, stały progres i dążenie do wyraźnych wytycznych, to skuteczna droga do sukcesu w świecie ArcheAge, jednakże wraz z nowym patchem pojawiło się również wielu nowych graczy, którzy z wielkim zapałem zaczęli wtapiać się w ten fantastyczny świat. Niestety każdy doświadczony gracz zdaje sobie sprawę, jak dużym wyzwaniem dla początkującego gracza, jest przeogromny świat, który oferuje nam to MMORPG. Mówiąc wprost chce stworzyć gildie dla graczy, którzy szukają wiedzy odnośnie tego mmo, a także dla tych którzy szczególnie chcą się nią dzielić, tak jak ja. Pragnę utworzyć coś na wzór zgranej ekipy, w której ludzie będą się szanować i każdy będzie mógł liczyć na drugą osobę. Ja w ArcheAge gram od samego jego początku i ręczę, że tak jak tylko będę mógł, będę się starać pomagać swoim ludziom zarówno merytorycznie jak i na polu gry, w miarę możliwości.

Także zapraszam zarówno nowych jak i doświadczonych graczy, u mnie liczy się człowiek przede wszystkim, bo chce stworzyć gildie, gdzie ludzie po pracy, czy po szkole, będą wchodzić odpocząć, a nie dodatkowo się stresować, bo tak w moim zamyśle powinno wyglądać wspólne spędzanie czasu w MMO. Tak więc jeżeli ktokolwiek z was ma ochotę spróbować wspólnie sił to piszcie do mnie wiadomości na pw na forum ja dzisiaj koło 16 powinienem odpisać odnośnie adresu ts (ts oczywiście jest i będzie bezwzględnie wymagany). Życzę miłego dnia wszystkim forumowiczom,a tym którzy dążą do współpracy wesołe: do usłyszenia!