Brońmy Polski!

Wiele się pozmieniało w naszym wirtualnym świecie... Francja i Niemcy wyzwoliły się, ePL i eESP musza bronić co cenniejszych regionów. Najważniejsze - utrzymać RA - teren High Wood. Do tego ofensywa Ruskich i odebranie nam Pomorza. Nie jest dobrze.

Obowiązkowa lektura - w co walić, co robić

Co się stało? Kto czego chce?

Jak się rozwijały konflikty?

Warto zaznaczyć, że eRUS zaatakowali eChiny, które mają kilku znaczących się sojuszników. Atak na chiny może się więc zemścić.

A jakie są wasze opinie? Jakie widzicie szanse, co prognozujecie?

chiny pewnie znowu zaatakują z posiłkami, po batalii w rosji wrócą i prawdopodobnie zostaną przez kogoś zmiażdżeni.

Mam nadzieję ,że Chorwacja nam pomoże, nasz jedyny przyjaciel w eRepublik.

Co to kurczę w ogóle jest?? O.o

Jesteś w dziale eRepublik, więc jak myślisz? Jeśli nie masz nic konkretnego do pisania, to nie zaśmiecaj tematów zbędnymi postami. Warn, regulamin 2.3. - Cree

Nie zczaiłem - rofl :P No to mnie rozdziewiczyłeś ,pierwszy warn, ;*

//A nie prawda bo drugi (pierwszy był za bluzgi w SB 11 kwietnia) :) - Mr. Hania

Musisz? :huh:

No, no ale odzyskaliśmy przynajmniej Pomeranie w walce z Rosją.

Bij ruska po karku!!!

Ha! Jednak wiedziałem ,że nam się dostanie ,a Eden upadnie :P Za długo skakaliśmy.

Ha! Jednak wiedziałem ,że nam się dostanie ,a Eden upadnie Za długo skakaliśmy.

Strata dwóch regionów nie oznacza od razu upadku. Prawda ,że Phoenix dał nam małą nauczkę za nasza zarozumiałość i szczerze przyznaje ,że nam się należało chociażby za wybranie Adios_pl na prezydenta.(Osobiście nie glosowałem na niego)Przyglądając się obecnej sytuacji mogłoby się wydawać ,że cały Eden jest z góry skazany na porażkę a główni członkowie wkrótce znikną z mapy naszego eŚwiata bo w końcu Romania jak i Chorwacja atakując Hunow otworzyły mpp w które w skład wchodzi śmietanka spalonej kury no i oczywiście nie zapomnijmy o Hiszpanii która poświeciła się dla nas atakując eBrazylię tylko po to aby przejąc utracone RA i właśnie w tym momencie traci 2 regiony na rzecz właśnie Brazylii. Otóż nic bardziej mylnego moi rodacy! Moim skromnym zdaniem szykuje się grubsza akcja ofensywna ze strony Edenu w której Polska będzie główną siłą uderzeniową. Dla czego tak sadze zapytacie, a chociażby dlatego(link poniżej)

http://www.erepublik.com/en/Slovakia/law/32884

W obliczu masowej wojny sojusz pieczonej kury stracił czujność i świętując nadchodzące zwycięstwa żadne z państw wchodzących w skład tego sojuszu nie spostrzegło tego małego szczegółu który pozwoli nam wrócić do gry! ;)

Osobiście radze, przygotujcie sobie komplet 5 broni bo później cena może podskoczyć i cierpliwie czekajcie do rana.

Chociaż to nie eRepublik to wypada.... :)

Hail Poland!

Hail Spain!

Hail Croatia!

Hail Romania!

Hail Eden!

Fail Penix!

Wiele się pozmieniało w naszym wirtualnym świecie... Francja i Niemcy wyzwoliły się, ePL i eESP musza bronić co cenniejszych regionów. Najważniejsze - utrzymać RA - teren High Wood. Do tego ofensywa Ruskich i odebranie nam Pomorza. Nie jest dobrze.

Obowiązkowa lektura - w co walić, co robić

Co się stało? Kto czego chce?

Jak się rozwijały konflikty?

Warto zaznaczyć, że eRUS zaatakowali eChiny, które mają kilku znaczących się sojuszników. Atak na chiny może się więc zemścić.

A jakie są wasze opinie? Jakie widzicie szanse, co prognozujecie?