Bruning Legion, alternatywa

Witam! Mam zamiar zacząć swoją przygodę z WoW, jako że gra się instaluje to chciałbym was się zapytać jaką alternatywę dla Bruning Legionu możecie mi zaproponować? Chodzi mi o to, aby były jakieś polskie gildie, ale i też ludzie w miare ogarnięci. Dlaczego alternatywa? Bo mam dziwne wrażenie że gra tam bardzo dużo polaków, a jak wiemy tam gdzie dużo polaków na pewno znajdą się jakieś "polaczki", a tych chciałbym uniknąć, chodzi mi o to, aby na serwerze były wyrównane siły frakcji, jakieś tam polskie gildie, ogarnięte i znające się na grze, oraz żeby osób było sporo.

Ale pierdzielisz bzdury kolego, polaczki tutaj, u niemców znajdą się niemczki, u kebabów, kebaczki itd.

Alternatyw masz tyle co serwerów z full/high population

BTW. Burning Legion, a nie Bruning. A co do servera, graj na BL, nadajesz się :)

Guild z ogarniętymi ludźmi na BL spokojnie znajdziesz, a ludków na trade nie musisz sluchac. Nie widze żadnego powodu żeby uciekać na inne/puste serwery

Ja z całego serca polecam Burning Legion. Jest pare tardów, ale to na każdym serverze. Natomiast ludzi spoko od groma, pamiętam wspólne oblężenie Variana Wrynna : 0 kłotni, szybki rush.

Witam! Mam zamiar zacząć swoją przygodę z WoW, jako że gra się instaluje to chciałbym was się zapytać jaką alternatywę dla Bruning Legionu możecie mi zaproponować? Chodzi mi o to, aby były jakieś polskie gildie, ale i też ludzie w miare ogarnięci. Dlaczego alternatywa? Bo mam dziwne wrażenie że gra tam bardzo dużo polaków, a jak wiemy tam gdzie dużo polaków na pewno znajdą się jakieś "polaczki", a tych chciałbym uniknąć, chodzi mi o to, aby na serwerze były wyrównane siły frakcji, jakieś tam polskie gildie, ogarnięte i znające się na grze, oraz żeby osób było sporo.