Brutal Force Rekrutuje C9!

Witajcie. Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować Polski klan MultiGaming o nazwie Brutal Force. Jest to grupa ludzi grająca w różnego rodzaju gry, zaczynając od wyścigów poprzez strzelanki aż do typowych MMO jakim jest przykładowo c9.

Kilka przykładowych gier w jakie gramy ?

- APB:R

- BF3

- WoT

- CoD MW3

Póki co nie jesteśmy tak dużym klanem aby mieścić mnóstwo ludzi w różnych grach lecz powoli pniemy się do przodu.

Posiadamy oczywiście kanał TS3.

Adres TS3 otrzymuję każda osoba zainteresowana po napisaniu do mnie wiadomości w grze /w Avangardus bądź PW na forum.

ts.opents.pl

- 13 Kanał VIP

- 14 Kanał VIP [Kanał dla APB:R]

Tak, posiadamy 2 kanały gdyż jest nas taka liczba, że nie wystarczało podkanałów w jednym kanale VIP.

*Informacje o obecnym stanie guild*

- 6 lvl guild

- 1 poziom Guild House

- 70/80 graczy [Ciągle rośnie]

Każdego chętnego gracza, który ukończył 17 lat oraz posiada:

- Sprawny mikrofon

- Team Speak 3

- Dużo humoru

- Dużo czasu

Zapraszamy serdecznie do rozmowy z nami i zapoznania się z ekipą klanu Brutal Force w grze c9 oraz w innych Smile.gif

Pozdrawiamy serdecznie.

Ekipa BFC

Odświeżam :)

: D Jestem dumny z cb chcetnie bym sie zapisal ale juz jestem : 3

Witajcie. Dzisiaj chciałbym wam zaprezentować Polski klan MultiGaming o nazwie Brutal Force. Jest to grupa ludzi grająca w różnego rodzaju gry, zaczynając od wyścigów poprzez strzelanki aż do typowych MMO jakim jest przykładowo c9.

Kilka przykładowych gier w jakie gramy ?

- APB:R

- BF3

- WoT

- CoD MW3

Póki co nie jesteśmy tak dużym klanem aby mieścić mnóstwo ludzi w różnych grach lecz powoli pniemy się do przodu.

Posiadamy oczywiście kanał TS3.

Adres TS3 otrzymuję każda osoba zainteresowana po napisaniu do mnie wiadomości w grze /w Avangardus bądź PW na forum.

ts.opents.pl

- 13 Kanał VIP

- 14 Kanał VIP [Kanał dla APB:R]

Tak, posiadamy 2 kanały gdyż jest nas taka liczba, że nie wystarczało podkanałów w jednym kanale VIP.

*Informacje o obecnym stanie guild*

- 6 lvl guild

- 1 poziom Guild House

- 70/80 graczy [Ciągle rośnie]

Każdego chętnego gracza, który ukończył 17 lat oraz posiada:

- Sprawny mikrofon

- Team Speak 3

- Dużo humoru

- Dużo czasu

Zapraszamy serdecznie do rozmowy z nami i zapoznania się z ekipą klanu Brutal Force w grze c9 oraz w innych Smile.gif

Pozdrawiamy serdecznie.

Ekipa BFC