Kupilem se karte i sluchawki. Ale po podlaczeniu sluchawek do karty jedyne co slysze to ciagle brzeczenie. Na poczatku podlaczalem sluchawki przez przedluzke i te brzeczenie pojawialo sie tylko przy jakiejs tam konkretnej czestotliwosci. Potem podlaczylem bezposrednio i te brzeczenie jest caly czas.
Brzeczenie - hd681, xonar dgx
a sprawdź jaki jest sygnał jal słuchawki podłączysz pod dzwiekowke zintegrowaną.
Na integrze jest git.
może użyj zmodowanych sterowników? Jakiego masz windowsa? Słyszałem że są problemy pod win10. Albo po prostu karta jest walnięta.
Win 7 , Uni Xonar drivers 1.8
To moze jeszcze raz zainstaluje orginalne sterowniki.
Zauwazylem tez ,ze grajac w osu musze ustawic okolo 50ms offsetu. Jak widac karta nie jest najwyzszych lotow ;x.
A moze to jest z powodu EMI? bo moja karta jest bardzo blisko karty graficznej..
No to użyj zwykłych. A by upewnić się czy karta jest wadliwa podlacz jakieś inne słuchawki... Moze nawet od telefonu(jak masz )
EDIT: Z tego co czytam problem może być z samymi sterownikami Uni. Użyj zwykłych albo starszych Uni. Może to rozwiąże problem.
Okazalo sie ,ze mialem wlaczana jakas opcje GX. Narazie jest spoko ale zobaczymy potem. + Zainstalowalem te zwykle sterowniki. Nie mam pojecia czym one sie roznia od tych od uni.
Kupilem se karte i sluchawki. Ale po podlaczeniu sluchawek do karty jedyne co slysze to ciagle brzeczenie. Na poczatku podlaczalem sluchawki przez przedluzke i te brzeczenie pojawialo sie tylko przy jakiejs tam konkretnej czestotliwosci. Potem podlaczylem bezposrednio i te brzeczenie jest caly czas.